Végleg eltompulok?
Figyelt kérdés
Mint egy elnyomott cigarettacsikk a hamutálban. Füstölög magában. A tekintetem szürkévé válik. Szürkét látok, szürkét hallok vaktában. A lelkem mállik. Lassan úszó sűrű tömeg kúszik a fejemben, a szürke gondolatok mindent ellepnek bennem. Tetőzik a szürke dagály körülöttem, felettem, a színeket rég elfeledtem. Örömtelen őrület könnyed könnyel könyörül. Rajtam. Ez a valóság. Az elmém túl tompa, hogy felfogja a könnyek súlyát, amiket hullatok gyéren. Túl sok vér folyt át ezen az éren. Mi lesz, ha átszakad a gát, ha megadja magát, hiába kérem? Elég egy harapás. Egy inger sincs, ami elég mélyre ás, nem ér semmi hatás, a vérpatakra virrad az aratás. Elmúlt az akarás. Túlteng minden szó. Eltömít. Minden gondolat. Összeomlás. Még el sem jött a csapás, már padlót fogtam. Az előbb még a padot koptattam, most már a csapos kelteget, fizessek. Elúsztam. A saját életem hajótöröttje vagyok. Nincs értelem, cél, végzet, csak kérdések, önmagukban sértések, idomított sertések közt a helyem sárban dagonyázni. A vágás ad értelmet minden falat mosléknak. Anélkül egy pazarlás lennék. Utána pazar lakoma. Már ennék. Frissen. Most. Látom. Emberi keselyűk keserű pillantása a láthatáron. Eltelt az idő. Eljött a számadásom. Az utolsó csepp vér lesz a legforróbb mulasztásom. A síromat sírva ásom, de nincs másom.2021. ápr. 16. 11:51
1/4 anonim 

válasza:

Bocsi ez még mindig nem a versírás rovat. De ha így érzel, javaslom keresd fel a lakóhelyed szerint illetékes kórház pszichiátriai osztályát, vagy a neten is találsz pszichiátereket, akik megmondják mi a teendő
2/4 anonim 

válasza:

Még hány ilyen kérdést teszel fel? www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__1..
3/4 anonim 

válasza:

Nekem tetszik ne bántsátok,sokkal tartalmasabb és szebb is mint a ezredik "Szerintetek ezazálom mitjelent ha jelentvalamit" kérdés,részemről olvasnék még..
4/4 anonim 

válasza:

Az utolsó mondat nagyon szép.. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!