Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt már veled valami...

Történt már veled valami paranormális?

Figyelt kérdés

Ha igen, micsoda?

Én 15 éve háttal nekimentem valaminek, mikor megfordultam egy öltönyös alak állt előttem ölbe tett kézzel, és mikor felnéztem,ledöbbentem, hogy nincs feje. Fel se fogtam, mire kapcsoltam eltűnt..

2021. márc. 25. 03:09
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
50%
lehet. de szerintem ez egy huzat démon. olyan nagy huzatot csinál a szobába hogy elbassza az ablakot
2021. ápr. 9. 12:34
 22/25 anonim ***** válasza:
43%
Nagyapám állítja, hogy van egy házisárkánya.
2021. ápr. 9. 12:37
 23/25 anonim ***** válasza:
43%
Az én nagyapámnak is volt egy.
2021. ápr. 9. 12:44
 24/25 anonim ***** válasza:
65%

A világ végtelen, csak egy pici szeletét tudjuk érzékelni, mindenki egy kicsit más szegmensét (pl a denevér az ultrahang tartományt, mi meg pl színeket érzékelünk, egyes rovarok viszont nem érzékelik stb).

Szóval vannak nem annyira megszokott dolgok. De azért első körben gondoljunk bele, hátha megszokott oka van, pl.:

"Egyedül voltam otthon és jött fel valaki a lépcsőn,annyira beszartam hírtelen hogy meg se mozdultam 1-2percig utána körül néztem de nem vol senki a házba."

Idéztem egy válazolót. Vagy pl más is írt éjjeli neszekről.

Erre azt tudom mondani, egér is lehetett. Baromi zajt tudnak csapni az egerentyűk olykor...

De lehet egy olyan lény is, amelyiket nem látjuk, mert más dimenzióban van, vagy abból előtűnik.

Írnék saját esetet is, csodálkozva konstatáltam a minap, hogy nem csak velem esett meg, hanem egy youtuber-rel is, akivel nem ismerjük egymást és sose kommunikáltam vele.

Ovis koromban betört a fejem egy kicsit. Nem volt annyira nagy kocc, csak felszakadt a fejbőr. Döbbenetes élmény volt. Megváltozott tudatállapotba kerültem, nevezetesen ébernek éreztem magam, azonban sokszorosára lassult az idő onnantól, hogy a fejem már majdnem elérte a betont. Innentől az akaratom, az érzékelésem, minden lelassult kb húszszorosára.

(Részben hasonló, mint a Mátrix filmben a főhős előtt megálló pisztoly golyók.)

Csak figyeltem tehetetlenül a lassú zuhanást bele a betonba fejjel előre, de így nem éreztem semmilyen fájdalmat. Aprnként nyomódik bele a betonba a fejem - ezt éltem meg.

A külső megfigyelők szerint úgy vertem be a fejem a betonba, ahogy a fizika törvényei előírják. Hirtelen CSATT... Majd látták, hogy vérzik a fejem. De én ugye nem így éltem meg...

Szóval nyomódott nagyon lassan a fejem a betonba, és csak olyat éreztem mindösszesen, mint amikor megszorítják az ember kezét, vagy bőrét. Majd egy snitt / csapó (mint a filmeken) és fehér köpenyes emberek sürögtek körülöttem, bekenték valami csípősel fejbőröm, és azt mondták, most összekapcsolják a bőröm, alig fogom érezni. Ekkor már szokványosan érzékeltem.

2021. ápr. 9. 19:58
 25/25 anonim ***** válasza:
54%
Az is érdekes ha ráhangolódsz félhomályba hogy paranormális, akkor össze szarod magad mint a rohadás. Ha pedig arra hangolódsz rá hogy szeretet meg mi felkapcsolt villany azt még poénkodsz is, eszedbe sem jut.
2021. ápr. 9. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!