Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt már veled valami...

Történt már veled valami paranormális?

Figyelt kérdés

Ha igen, micsoda?

Én 15 éve háttal nekimentem valaminek, mikor megfordultam egy öltönyös alak állt előttem ölbe tett kézzel, és mikor felnéztem,ledöbbentem, hogy nincs feje. Fel se fogtam, mire kapcsoltam eltűnt..

2021. márc. 25. 03:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
18%
néha csináltuk pentagrammát és egyszer a felhő is ilyen alakzatot vett fel felette, bár gondolom ez csak véletlen, vagy nem, ki tudja.
2021. márc. 28. 00:51
 12/25 anonim ***** válasza:
30%
11es. A pentagram keresztény eredetű jelkép.
2021. márc. 28. 09:29
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Igen, és a fordított kereszt sem a sátánizmus szimbóluma/jelképe.
2021. márc. 28. 10:11
 14/25 anonim ***** válasza:
30%

Pontosan.

Az érzés amikor a kis bajkeverők ősi keresztény jelképekkel akarják megidézni a démonokat és a sátánkát xd

2021. márc. 28. 10:13
 15/25 anonim ***** válasza:
30%
Az a baj hogy sok esetbe sikerül is, de innét tzdni hogy belemagyarázás xd. 14es voltam ismét
2021. márc. 28. 10:14
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Ez valami Szent Péter keresztje, vagy mi... Ha jól informálódtam, akkor Szent Peti nem tartotta magát méltónak, hogy úgy feszítsék keresztre, mint Jézust, ezért őt fordítva, fejjel lefele kereszrefeszítették meg. Ezt csak inkább a Black Metálban használják, mint a rendes kereszt ellentéte, fordítottja, így utalva a keresztényellenességre, Isten ellentétére, a Sátánra.
2021. márc. 28. 10:49
 17/25 anonim ***** válasza:
38%
12. És hol írtam az eredetéről? Vagy ha már paranormális nem lehet keresztény eredetű? Mellesleg ha már itt tartunk legkorábban ismert használata Mezopotámia, fordítottam meg Sumér..
2021. márc. 28. 11:47
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
De én kérek elnézést hogy le mertem írni..
2021. márc. 28. 11:49
 19/25 anonim válasza:
65%
nekem nem tudom mennyire paranormális ez de nagyon beszartam. ez régen volt amikor még ilyen ablakunk volt (tudjátok az a 2-es ablak hogy 2 ablak van és a kettő között van egy kis tér. hogy magyarázzam el? kinyitottad az ablakod és előtted volt még egy ablak amit ki kellett nyitni) na és ennek az ablak nak 2 kilincse volt 1 lent 1 fent. ezért nem is tudtam nyitogatni az ablakot mert a szüleim is székkel érték el a fenti kilincset. Én otthon voltam tvztem 6 éves lehettem ilyen kocka tv volt. Nővérem a szomszédba (ő akkor 15 éves volt) szóval én ott tvzek és hirtelen mind a 2 ablak kinyitódott. De úgy nyitódott ki, hogy a kilincsek be voltak zárva. Nem tudom mi annak a neve ami tartja az ajtókat ablakokat stb de azok bele voltak törve mind a 2 ablakot mind a 2. Nagyon megijedtem ezért átszaladtam pizsamabán télen este 5 kor a szomszédba a nővéremhez. azon az estén a szomszédba aludtunk és reggel engem szidtak le hogy biztosan én törtem bele a zárat az ablakba.
2021. ápr. 9. 07:35
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"ilyen kocka tv volt". Miért, most kör, vagy háromszög alakú tv-tek van? XD

De amúgy érdekes sztori, ha paranormálisra gyanakszunk, akkor annak az entitásnak jó nagy ereje kellett legyen. Azután történt valami? Gondolta a démon (vagy mi), hogy "most betöröm ezt az ablakot, majd visszamegyek a pokolba, és elmondom a többieknek, hogy menyire megijedt a kiscsávó, jót röhögünk majd". Vannak ilyen troll démonok.

2021. ápr. 9. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!