Beszéltél már emberen túli entitással?
A beszélgetés kicsit túlzás, de nálam bejelentkezett 2 valaki, aki tanácsot adott. Eddig 1x fordult elô.
Illetve a közelmúltban elhuny állatkáimmal is felvettem a kapcsolatot párszor egy-egy bejelentkezés idejéig.
Én beszéltem. köszöntem neki Hello ö lazán szeva mondjad?
Ekkor valaki a háttérből fejbe lőtte És az volt a furcsa hogy nem éreztem semmit iránta mint ha csak egy lehulló levelet láttam volna egy fáról Később tudatosult bennem hogy azért voltam azon a helyen hogy ez ne történjen meg.
És abban a pillanatban már máshol voltam ugyan abban az álomban
Csak pár utcával arrébb és mikor vissza mentem a hely ugyan az volt de más és az emberek sem voltak olyan kedvesek kialakult a lincshelyzet
Kedves kérdező!
Ha képes vagy a tudatos álmodásra, akkor álmodban is kommunikálhatsz velük kötetlenül oly módon, hogy felébredésed után is emlékezni fogsz a beszélgetés közben elhangzott dolgokra. :)
Úgy látom itt csak elvakultak vannak... Ő kérdezett, valaki írta hogy nem, hát lepontozzák, mintha az nem lenne releváns válasz.
Képzeljétek, én sem...
Ja, de beszéltem "emberen túli entitással"... A kutyánkkal. Szoktam neki beszélni, sőt sok mindent meg is ért, ha nem érti okosan forgatja a fejét. És általában én is értem amit ő "mond", pedig meg se szólal. Úgy hívják testbeszéd...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!