Miután meghal valaki utána magára vállalhatja valamelyik szerettének legyen az őrangyala? /Aki nem hisz benne kíméljen meg! /
Figyelt kérdés
Apu meghalt 10 éve, és azóta volt 1-2súlyos balesetem. Halálközeli élményem is és mindig éreztem őt magam mellett egyszerűen tudtam, hogy vigyázz rám.Lehetséges, hogy az őrangyalom lett?2010. aug. 13. 20:28
11/12 anonim válasza:
Természetesen lehetséges! Szerinted véletlen az a mondás, hogy valaki fentről vigyáz ránk? Hogy lélekben még köztünk van?
12/12 anonim válasza:
Bízz benne, melletted van! Az én anyukám 13 éve halt meg,és mindmáig tudom, hogy közbenjár, segít nekem! Úgy olvastam a "Gyógyító kezek" c. könyvben, hogy a szülők mindaddig veünk maradnak, míg élünk. Meg szoktam köszönni neki a segítségét, és kérem a JóIstent, vigyázzon Őrá! Amikor pedig büszke lehet rám, mert jót tettem, azt is megköszönöm Neki. Az Édesapámat, aki él, pedig még jobban megbecsülöm és minden adandó alkalommal kifejezem hálámat.Szeresd nagyon Te is, ha így adatott meg a sorstól!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!