Miután meghal valaki utána magára vállalhatja valamelyik szerettének legyen az őrangyala? /Aki nem hisz benne kíméljen meg! /
Lényegileg közel vagy az igazsághoz (na nem mintha ezt én le tudnám mérni), de nem mondanám azt, hogy az őrangyalod lett. Mindenkinek van lelki vezetője és egyéb mesterek is vigyáznak a tervszerűségre, de az ritka lenne, ha édesapád ekkorát lépett volna a "ranglétrán", bár ez nem jó szó.
Ettől függetlenül a jelenlétével, vagy kisebb ténykedéssel segíthetett enyhíteni a fájdalmat és a következményeket, de ezt az egészet egyedül neki tulajdonítani - az naivitás lenne.
Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Lényegileg közel vagy az igazsághoz (na nem mintha ezt én le tudnám mérni), de nem mondanám azt, hogy az őrangyalod lett. Mindenkinek van lelki vezetője és egyéb mesterek is vigyáznak a tervszerűségre, de az ritka lenne, ha édesapád ekkorát lépett volna a "ranglétrán", bár ez nem jó szó.
Ettől függetlenül a jelenlétével, vagy kisebb ténykedéssel segíthetett enyhíteni a fájdalmat és a következményeket, de ezt az egészet egyedül neki tulajdonítani - az naivitás lenne.
Nem csak neki tulajdonítottam a történteket, de sok esetben az ő beavatkozását véltem "látni".
Tulajdonképpen hányan vannak az emberek körül?A lelki vezető és az angyal ugyanaz vagy teljesen más?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!