Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miután meghal valaki utána...

Miután meghal valaki utána magára vállalhatja valamelyik szerettének legyen az őrangyala? /Aki nem hisz benne kíméljen meg! /

Figyelt kérdés
Apu meghalt 10 éve, és azóta volt 1-2súlyos balesetem. Halálközeli élményem is és mindig éreztem őt magam mellett egyszerűen tudtam, hogy vigyázz rám.Lehetséges, hogy az őrangyalom lett?
2010. aug. 13. 20:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Bármi megtörténhet :) Édesapád fentről vigyáz rád ! :)
2010. aug. 13. 20:34
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ez lehetséges én hiszek benne!:)
2010. aug. 13. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem, ha hiszel abban, hogy vigyáz rád, akkor vigyázni is fog.
2010. aug. 13. 20:45
 4/12 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%

Lényegileg közel vagy az igazsághoz (na nem mintha ezt én le tudnám mérni), de nem mondanám azt, hogy az őrangyalod lett. Mindenkinek van lelki vezetője és egyéb mesterek is vigyáznak a tervszerűségre, de az ritka lenne, ha édesapád ekkorát lépett volna a "ranglétrán", bár ez nem jó szó.

Ettől függetlenül a jelenlétével, vagy kisebb ténykedéssel segíthetett enyhíteni a fájdalmat és a következményeket, de ezt az egészet egyedül neki tulajdonítani - az naivitás lenne.

2010. aug. 13. 20:53
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. aug. 13. 21:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Nemo kapitány (V.A.) válasza:

Lényegileg közel vagy az igazsághoz (na nem mintha ezt én le tudnám mérni), de nem mondanám azt, hogy az őrangyalod lett. Mindenkinek van lelki vezetője és egyéb mesterek is vigyáznak a tervszerűségre, de az ritka lenne, ha édesapád ekkorát lépett volna a "ranglétrán", bár ez nem jó szó.

Ettől függetlenül a jelenlétével, vagy kisebb ténykedéssel segíthetett enyhíteni a fájdalmat és a következményeket, de ezt az egészet egyedül neki tulajdonítani - az naivitás lenne.

Nem csak neki tulajdonítottam a történteket, de sok esetben az ő beavatkozását véltem "látni".

Tulajdonképpen hányan vannak az emberek körül?A lelki vezető és az angyal ugyanaz vagy teljesen más?

2010. aug. 13. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Csöndben maradok. Amúgy részvétem apukád iránt.
2010. aug. 13. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is volt HáKáÉm, neked milyen volt?
2010. aug. 13. 22:42
 9/12 anonim ***** válasza:
14%
Majd ha meghalsz kérdezd meg tőle.
2010. aug. 14. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos,hogy vigyáz rád!
2010. aug. 14. 06:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!