Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Illat formájában is lehet...

Illat formájában is lehet jelenés?

Figyelt kérdés

Dédnagymamám temetése aznap volt amikor összejöttünk a férjemmel, ez 4 éve történt. 2 éve beköltöztünk a házába. Mindig voltak ajtó nyikorgások, néha, tényleg néha kb. két év alatt 2 alkalommal fura hangok is. Ezeknek nem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget, de egy hete a hálószobában azon a ponton ahol az Ő karácsonyfája állt néhány másodpercig fenyő illatt volt. Anyukám volt velem akkor, Ő érezte először. Ilyenkor még semmi fenyő nem volt a házban.

Ez egy jel lehetett? Létezik ilyen?

2020. dec. 26. 18:42
 1/3 Grimfox ***** válasza:
91%
Ha nagyon erős érzelmek kötődnek egy eseményhez, akkor kicsit hasonlóan az emberek árnyalakjaihoz, ezeknek az eseményeknek az emléke is ott tud maradni egy helyen. A megfelelő körülmények fennállása esetén ez az emlék aktiválódhat. Például a napnak, évnek a megfelelő időpontja esetén. Aktiválódhat a megfelelő személy jelenlétére, vagy ha olyasmi történik a közelben, vagy az adott helyen, ami összeköttetésben áll az eredeti eseménnyel. Az ilyen jelenségek jóval gyakoribbak, mint az emberi árnyak/kísértetek. Ezek idővel elhalványulnak, ha nincs ami fenntartsa az emléket.
2020. dec. 26. 18:57
 2/3 Angel3000 ***** válasza:
74%
Szia! Igen, ilyen lehetsèges, igaza van teljes mèrtèkben az 1-nek!
2020. dec. 27. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen! Én is szoktam néha érezni nagypapám illatát, olyankor tudom, hogy valami “rossz” közeleg és azért érzem mert vigyáz rám, de ha figyelmen kívűl hagyom és nem vagyok óvatos akkor általában valami szerencsétlenség történik velem, vagy rémálmaim vannak egy ideig.

Úgyhogy a te dédid is biztos azért van ott mert szeret titeket és biztonságban, békességben akar tudni, lehet valami nehézségen mentél vagy anyukád keresztül, és eljött, hogy energiát adjon. ..nem nagyon tudom mit akarnak a lelkek, de érzem kiben lehet megbízni. Ne ijedj meg, ne izgulj, tudd, hogy ott van és vigyáz rátok és a szeretete át fog járni és erőt ad!

2021. jan. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!