Illat formájában is lehet jelenés?
Dédnagymamám temetése aznap volt amikor összejöttünk a férjemmel, ez 4 éve történt. 2 éve beköltöztünk a házába. Mindig voltak ajtó nyikorgások, néha, tényleg néha kb. két év alatt 2 alkalommal fura hangok is. Ezeknek nem tulajdonítottunk túl nagy jelentőséget, de egy hete a hálószobában azon a ponton ahol az Ő karácsonyfája állt néhány másodpercig fenyő illatt volt. Anyukám volt velem akkor, Ő érezte először. Ilyenkor még semmi fenyő nem volt a házban.
Ez egy jel lehetett? Létezik ilyen?
Igen! Én is szoktam néha érezni nagypapám illatát, olyankor tudom, hogy valami “rossz” közeleg és azért érzem mert vigyáz rám, de ha figyelmen kívűl hagyom és nem vagyok óvatos akkor általában valami szerencsétlenség történik velem, vagy rémálmaim vannak egy ideig.
Úgyhogy a te dédid is biztos azért van ott mert szeret titeket és biztonságban, békességben akar tudni, lehet valami nehézségen mentél vagy anyukád keresztül, és eljött, hogy energiát adjon. ..nem nagyon tudom mit akarnak a lelkek, de érzem kiben lehet megbízni. Ne ijedj meg, ne izgulj, tudd, hogy ott van és vigyáz rátok és a szeretete át fog járni és erőt ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!