Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az életemet átjárja a spirituá...

Az életemet átjárja a spirituális tapasztalás, megvilágosodtam. Érdemes lenne könyvet írjak? ( Az első esetem 23 évesen zajlott le akkor konkrétan oldalra is láttam 6-8 percig és ezt azonnal 3 ember segítségével le is teszteletem)

Figyelt kérdés
Lenne e igény erre Magyarországon?

#életregény #Spirituális életregény #Ezoterikus könyv
2020. nov. 30. 14:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%
Lehet hogy te vagy Názáreti Jézus magyar inkarnációja. Christus Hungaricus.
2020. nov. 30. 17:53
 22/24 anonim ***** válasza:
36%

Akkor írj könyvet, hogy úgy érzed ezzel tudsz valamit adni, utat mutatni az embereknek.

Amit a látással átéltél az a harmadik szem egy közepes szinten történő megnyílása, de a tarkón egy elzáródással, -ha hátra nem láttál...nagyon sok energiát igényel így nézni, hamar lemerülsz, és akkor bezáródik....de hátha már ezt meghaladtad, elvégre rég volt, ahogy írtad.

2020. nov. 30. 18:07
 23/24 Angel3000 ***** válasza:
46%
Szia, ha ilyen nagy tapasztalatod van már, akkor mièrt nem irod meg a kônyvet, ahonnèn tanulhatnánk! Biztos, hogy ha jól tudsz irni, lenne rajongó táborod is!
2020. nov. 30. 18:23
 24/24 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Biztos èrdekes olvasmány lenne, szerintem ird meg! Minden jót!
2020. dec. 20. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!