Az életemet átjárja a spirituális tapasztalás, megvilágosodtam. Érdemes lenne könyvet írjak? ( Az első esetem 23 évesen zajlott le akkor konkrétan oldalra is láttam 6-8 percig és ezt azonnal 3 ember segítségével le is teszteletem)
Én is elértem ezt már pár évtizede.
Azt az erőt amit kaptam az univerzumtól megtanultam önmagam szolgálatára fordítani.
Jelenleg egy csodaszép országban élek,teljesen más emberek vesznek körbe mint Magyarországon.
Ezt az erőt arra fordítottam hogy jó életem legyen, olyan amit mások lottóból se nagyon tudnak elérni.
Kijöttem egy idegen országba, van egy belvárosi lakásom, alsó teremparkolóval, felszíni parkolóval, névre szólóan, egy hétvégi házam, egy nagyon szép csendes vidékies helyen, ahova sokan meditálni, elvonulni járnak hogy feltöltődjenek energiával.
Vettem egy sportcoupét csak úgy hétköznapokra ha megyek vásárolni, ügyeket intézni, és egy terepjárót, amivel hétvégente kijárok a házamhoz.
Emellett minden energiám magamra tudom már fordítani, ami jelenleg a sportkarrieremet jelenti.
Sokan csodálkoznak mindezt ennyi idősen hogy értem el, a lényeg önmagadra kell fordítani minden energiát, és az univerzum felerősít mindent.
Most rögtön ülj le és kezdj neki az írásnak. Remélem jó hosszú kézirat lesz. Utána ajánlanám olvasgas is egy kicsit sokat a témàban. Majd következhet sok-sok film ami elengedhetetlen fejlődésed érdekében.
Ha lehet addig hanyagold az ezotéria rovatot, nekünk is jobb lesz így.
Szia 18as!
Fekete mágiát használok, azt az energiát ami körülvesz minket azt hívom segítségül, és használom arra, hogy az életem még jobb legyen.
Fekete mágias.
Én tényleg elhiszem, hogy megcsinaltad, csak annyira idegesítő, hogy nem.irod le hogy hogy.
16-os felsoroltad a fekete mágiával szerzett anyagi javaidat a valódi erkölcsi és szellemieket meg sem karcolva,ráadásként egyenrangú spirituális tapasztalásként nevezed meg a kérdezőével,ezért minden jár csak elismerés nem...haver az öncélúság durva tükör lesz,ha nem kezded el kiterjeszteni a tudásod és az elért eredményeidet a környezetedre..Így a másik oldalon magány és nyomor vár..
Kérdező: mi az,hogy a flowban?
Írod,hogy megnyilvánul a világodban..máséban is?,a következmények teljes tudatában a felelősséget is vállalod érte ami kiterjedhet a tágabb környezetre?Ha igen elolvasom a könyved..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!