Van közületek, aki médiumi képességgel bír?
elsősorban aki azt írta h ő tud angyalt idézni:
neharagudj, de azért vedd észre h rögtön ilyesmikkel nem illő írni, hencegni és felvágni.szerintem csak hazudtad, mint ahogyan már sokan mások is.
az ilyenekkel nem szabad foglalkozni s főleg hinni.
azonban ha valóban angyalhoz tudsz kommunkikálni bármilyen módon pl.: telepatikusan, 3. szem érzékelés, testkilépés, álom stb.
ha nem tudsz már egy ideje vele összehangolódni akkor elöbb gondolkozz, mintsem kitaláld magadnak s másoknak h le lettél kapcsolódva.
tehát ebből is láthatod h szégyelhetnéd magadat amiért ilyesmikkel hencegsz s írsz. elöbb magadon kellene elgondolkoznod. ha a közösséghez, vad idegenekhez így írsz akkor az angyaloddal sem bánhatsz hozzá illően.
vedd figyelembe h az itteni kérdezők s más olvasók semmit sem tudnak ezekről a dolgokról. vagy csak iszonyú keveset.
okés, h hisz neked. de ezzel csak a te egódat növeszted s nem elégíted ki a kérdező kíváncsiságát. valamint az idejét pocsékolod, mert rájöhet h te bizony csak kamuzol.
jó lenne ha az ilyenek észre vennék már magukat.
kérdezőnek:
képességeim: testkilpés, asztrálutazás (jövőbe nem akarok látni, egyszer volt-meg tudom valamelyest fékezni)
beszéltem már szellemekkel, asztrális lényekkel, interdimenzionális lényekkel, Beleth démonnal, kisebb földönkívüli szerzetekkel- lehet h más dimenzionális lények.
ezek közül legtöbbször nem értettem semmit sem, mert nem a mi nyelvünkön beszélnek.az itteni világ nyelvén kívűl létező nyelveken.
egyszer volt ektoplazma kilövésem. ezt szerintem külső segítséggel sikerült. olvastam h mesterségesen is kiváltották már az emberek h megvizsgálhassák. hacsak nem spontán, bár az én szintemhez ez messze áll.
egyszer telekinézist végeztem- na de nem biztos mert megfáztam s nem figyeltem. valamit szellemek is már pöckölték el a kristálykövemet s a falamat is beütötték. egy kör alakú ütődés van a falamon.
ha akarod lekamerázhatom.
a természetben is lehetnek sok negatív entitások.
mágia valóban nem létezik. kitaláció, átverés.
spirituális és paranormális képességek léteznek.
fejlesztehtőek. csak egy példát írok:
szanszkrit csakra meditációk, légzőgyakorlatok és jóga alkalmazásával.
külső eszközök használata: legfeljebb a füstölő, a fekete, a vörös, a lila és a sötétkék, a négy gyertya meggyújtásával ha beszélsz akkor a közeledbe lévő entitások reagálhatnak rá. azért mert szokatlan dolgot csinálsz s mert figyelik az embereket. tudják h nálunk a füstölő s a gyertya használata ritka és rendkívűl fontos eseményekkor használjuk.
ha nem teszel lépést akkor nem tesz senki sem lépést. egy entitás nem fog csak azért megmutatkozni h higyj.
szerződést ne köss. mert akkor csak parazita leszel.
na túl sokat írtam. pedig inkább pénzért kellene infókat kiadnom.
mágia mint a kívánságaid beteljesítése- nem létezik.
nem lehet senkit sem elátkozni, megtisztítani, szerelembe ejteni, bevonzani pl.: pénzt.
A telepátiához, főleg fejlettebb intelligenciákka, és szellemi lényekkel nincs szükség nyelvre. Fogalmakat adsz át közvetlenül, és az ezekhez kapcsolódó érzelem, és gondolat "csokrokat", amik az elmédben a fogalomhoz kapcsolódnak. A legtöbb intelligens lény képes értelmezni, ha a belső hangodat használva beszélsz, mert a belső hang nem verbálisan, hanem a fent leírt módon ad át információt, feltéve, hogy tudsz koncentrálni arra, amit közölni akarsz. Az alacsonyabb rendű szellemek, mint pl egyes szellemek a természetben nem nagyon tudják értelmezni a belső hang által átadott fogalmakat, nekik közvetlenül kell ezeket átadni. Ami ezt sem érti, az már olyan szinten van, mint a fizikai világban az alacsonyabb rendű élőlények.
A mágia-tapasztalat alapján- létező jelenség, de természetesen nem abban a formában, ahogy a divatezotéria mutatja. A spirituális és paranormális képességek szándékos használata például mágiának minősül, mert az akaratodat olyan közvetítő közegen keresztül fejted ki, ami nem a profán világ része. Szellemekkel, és hasonlókkal beszélni, őket akaratlagosan kommunikációra bírni szintén mágia. A pénz, boldogság, és szerelem bevonzása nem mágia, hanem marketingfogás, könyveket lehet vele eladni. Átkot viszont lehet másokra akasztani. Ismerem a mechanizmusát, de nem élek vele. De jobb ismerni valamit, és nem használni, mint tanácstalanul állni egy esemény előtt. A megtisztítás alatt sok dolog érthető, általában vallási mágikus rituálék tartoznak ide. A szerelembe ejtés maximum vágykeltés szintjén működik, és nagyjából annyira etikus, és ízléses, mint az átok. Ezek szinte teljesen ugyanúgy működnek, mint a telepátia, csak az, amit átviszel különbözik. Általában a hatást kiváltó módszer sem olyan fejlett, mint a tisztán mentális kezdeményezésű telepátia, de a folyamat kiváltása után már nem nagyon van különbség a működésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!