Ha szent vízben megfüdök a lelkem valóban megtisztul?
Nem mindig negatív a hatása annak, hogy az emberek minden áron csodára vágynak... csak vannak, akik túlzásokba esnek... lásd Medzsugore, ahol épp most is fiatalok ezrei hallucinálnak szentszűzjelenést meg egyebeket... amíg keresztes hadjárat nem indul, csak emberek hobbiszinten ezobioökó-játékot űznek, hogy ne unatkozzanak, addig nincs is baj :)
Amúgy a kérdésre válaszolva: kinek, milyen vallás/ideológia alapján lesz valami szent?
NEM! A "szent víz" nem erre való!!!
Hidd el, szakterületem.
A lélek tisztitása hosszú folyamat,söt egész életen keresztül ezt a harcot vivjuk.Bizony mi hivők törekszünk arra, hogy napról napra tisztábbak legyünk, de ezt csak az érheti el aki távol tud maradni a bünöktöl, ami a mindennepi kis életünkben nem is olyan egyszerü. Elöször is kérd az istentöl az igaz utat, ami a menyországba vezet, állhatatosan!
Az egész cikket olvasd el, és megérted miért irtam!
Isten vezessen az igaz utra!
Szerintem csak egyszerűen használd a gondolataidat hogy megtisztítsd a lelked, hiszen gondolataid kihatnak a testedre aminek azt hiszem több mint 60%-a víz..
Ép lélekben ép test -> így is igaz a szállóige.:)
Pozitív gondolatok->ép lélek->ép test->ép élet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!