Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha szent vízben megfüdök a...

Ha szent vízben megfüdök a lelkem valóban megtisztul?

Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 13:19
1 2
 11/20 anonim válasza:

Nem mindig negatív a hatása annak, hogy az emberek minden áron csodára vágynak... csak vannak, akik túlzásokba esnek... lásd Medzsugore, ahol épp most is fiatalok ezrei hallucinálnak szentszűzjelenést meg egyebeket... amíg keresztes hadjárat nem indul, csak emberek hobbiszinten ezobioökó-játékot űznek, hogy ne unatkozzanak, addig nincs is baj :)

Amúgy a kérdésre válaszolva: kinek, milyen vallás/ideológia alapján lesz valami szent?

2010. aug. 6. 10:54
 12/20 anonim ***** válasza:

NEM! A "szent víz" nem erre való!!!

Hidd el, szakterületem.

2010. aug. 7. 18:52
 13/20 anonim válasza:
jah, kinyírsz pár embert fürdesz egy jót és mész a mennyországba, ugye?
2010. aug. 7. 21:24
 14/20 anonim ***** válasza:

A lélek tisztitása hosszú folyamat,söt egész életen keresztül ezt a harcot vivjuk.Bizony mi hivők törekszünk arra, hogy napról napra tisztábbak legyünk, de ezt csak az érheti el aki távol tud maradni a bünöktöl, ami a mindennepi kis életünkben nem is olyan egyszerü. Elöször is kérd az istentöl az igaz utat, ami a menyországba vezet, állhatatosan!

[link]

Az egész cikket olvasd el, és megérted miért irtam!

Isten vezessen az igaz utra!

2010. aug. 8. 10:38
 15/20 anonim válasza:
Hát ha megfűdő akkor biztos!:)
2010. aug. 9. 09:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem szent víz max a Szentkirályi ásványvíz... ha abban megfürdesz, várd meg, míg egy fehér galamb száll a fejedre és akkor megtisztulsz...
2010. aug. 10. 08:31
 17/20 anonim válasza:
Javaslom a keresztséget. De ott sem a víz tisztít meg, hanem a Szentlélek. Ezoterikus baromságokban meg ne higgy!
2010. aug. 10. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:
hát ez a birkavallás még nagyobb baromság, ha már elkezded a "kinek van nagyobb" játékot..
2010. aug. 10. 09:43
 19/20 anonim válasza:

Szerintem csak egyszerűen használd a gondolataidat hogy megtisztítsd a lelked, hiszen gondolataid kihatnak a testedre aminek azt hiszem több mint 60%-a víz..

Ép lélekben ép test -> így is igaz a szállóige.:)

Pozitív gondolatok->ép lélek->ép test->ép élet:)

2010. aug. 10. 15:27
 20/20 anonim válasza:
Azt nem tudom, de ne pacsáld ki nagyon,mert ha a pap rajtakap, akkor véged van!
2010. nov. 23. 03:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!