Ha valaki évek alatt kitudta fejleszteni hogyan használhatja elméjének az erejét hova fejlődjön tovább?
Telepatikus kommunikáció, távérzékelés,agykontroll tudatbefolyásolás más embereknél,asztrálprojekció.
Telekinézis nem tanulható meg magadtól meg a levitáció de szerintem ezeket megtanulni senki nem utazik el 10-0 évre egy tibeti kolostorba mestertől tanulni.
Kérdező ezekkel én is így vagyok, a legtöbb látványosság java önfejlesztéssel megtanulható. (a tudatbefolyásolást meg általánosban tanítják is, kommunikáció, vita, retorika)
Ha a látvány izgat, mint a levitáció, telekinézis, igazából azt is megtanulhatod magadtól, nem kell utazni csak lassabban érez rá az ember tanító nélkül. Végül is aki először csinálta, ő hogy tanulta meg, ha mester nélkül nem megtanulható?
Hogy hova fejlődjön tovább? Hisz az csak a jéghegy csúcsa, van még bőven hova fejlődni. Más nem a tanítás útján még lehet csiszolni, azaz tanítva tanulni.
Ahogy én eddig észrevettem a telepatikus kommunikáció, a távérzékelés, az agykontroll, a tudatbefolyásolás, az asztrál projekció, nem nagy kunszt. Első hallásra fura meg misztikus, de mélyen utána járva minden ember napi szinten használja, csak nem feltétlen tudatosan. pl a telepatikus kommunikáció, családban s erős érzelmi köteléken belül egy két alkalommal előfordul "Én is erre gondoltam.", "csak összenéznek s tudják, mintha olvasnának egymás gondolatában"...
önismeret
stresszmentes elme
a mostban élni
megvilágosodás
szeretetben élés
rezgészint-emelés
gyógyítás
van miből választani
6 *agykontroll tudatbefolyásolás más embereknél
Ezt hová sorolod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!