Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha valaki évek alatt kitudta...

Ha valaki évek alatt kitudta fejleszteni hogyan használhatja elméjének az erejét hova fejlődjön tovább?

Figyelt kérdés

Telepatikus kommunikáció, távérzékelés,agykontroll tudatbefolyásolás más embereknél,asztrálprojekció.

Telekinézis nem tanulható meg magadtól meg a levitáció de szerintem ezeket megtanulni senki nem utazik el 10-0 évre egy tibeti kolostorba mestertől tanulni.

2020. aug. 3. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Te ezeket már tudod?
2020. aug. 3. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Az vegye elő a Btk-t és alaposan lapozza át, hogy semmi ne maradjon ki a "tudásából" hogy mi bűncselekmény és mi nem az.
2020. aug. 3. 12:06
 3/9 Thunderfairy ***** válasza:
58%
Úgye ezt most csak poénból kérdezed.
2020. aug. 3. 12:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ezekkel én is így vagyok, a legtöbb látványosság java önfejlesztéssel megtanulható. (a tudatbefolyásolást meg általánosban tanítják is, kommunikáció, vita, retorika)

Ha a látvány izgat, mint a levitáció, telekinézis, igazából azt is megtanulhatod magadtól, nem kell utazni csak lassabban érez rá az ember tanító nélkül. Végül is aki először csinálta, ő hogy tanulta meg, ha mester nélkül nem megtanulható?

Hogy hova fejlődjön tovább? Hisz az csak a jéghegy csúcsa, van még bőven hova fejlődni. Más nem a tanítás útján még lehet csiszolni, azaz tanítva tanulni.

Ahogy én eddig észrevettem a telepatikus kommunikáció, a távérzékelés, az agykontroll, a tudatbefolyásolás, az asztrál projekció, nem nagy kunszt. Első hallásra fura meg misztikus, de mélyen utána járva minden ember napi szinten használja, csak nem feltétlen tudatosan. pl a telepatikus kommunikáció, családban s erős érzelmi köteléken belül egy két alkalommal előfordul "Én is erre gondoltam.", "csak összenéznek s tudják, mintha olvasnának egymás gondolatában"...

2020. aug. 3. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Pedig szerintem a levitálást még pont megtanulhatnád ezek mellé, és akkor röpködhetnél a város felett.
2020. aug. 3. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
64%

önismeret

stresszmentes elme

a mostban élni

megvilágosodás

szeretetben élés

rezgészint-emelés

gyógyítás

van miből választani

2020. aug. 3. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:

6 *agykontroll tudatbefolyásolás más embereknél

Ezt hová sorolod?

2020. aug. 3. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
A telekinézis és a levitáció is az alkímia tudományágra vezethető vissza. Onnan kell elsősorban meríteni.
2020. aug. 6. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor a védák mitcsináltak?
2020. aug. 6. 06:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!