Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet a Bermuda-háromszög...

Mi lehet a Bermuda-háromszög titka ? (szavazással)

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta érdekel a háromszög titka. Most hogy beépítették a szavazást képet nyerhetünk az emberek többségének véleményéről. Nagyon kíváncsi vagyok!

Már Kulumbusz hajónaplójában is szerepelnek cikázó vörös fények, élének színekben pompázó diszkoszok az óceán furcsa morajlása. Az emberi történelem teljes korszakán végigível azoknak az eltünéseknek, szerencsétlenségeknek a sora ami a Bermuda-háromszög rovására írható ; USS Grampus, USS Cyclops, USS Proteus és a USS Nereus, 19. repülőraj, Star Tiger és a Star Ariel a teljesség igénye nélkül...

Gyermekkoromban még UFÓ elrablásoknak tudtam be ezeket az eseményeket. Később amikor már behatóbban tudtam tanulmányozni a jelenség természettudományos egészét, már ősi dimenziókapura illetve egy Atlantisszal elsüllyedt kristály-dimenziókapu időnkénti aktivitásának tudtam be. Abban a térségben süllyedt el Atlantisz. Talán véletlen egybeesés lenne?

Ismert, hogy Atlantisz egy rendkívül fejlett High-tech kristályszámítógéppel működő berendezés (kapu) rossz célra való használata okán pusztult el. Szerintem ennek az időnkénti aktivizálódásának oka az időben való elcsúszások is.

Itt tűnik el a legtöbb ember! [link]

Mi lehet az igazság?

2020. jún. 25. 17:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
Az időzavarra egy véletlen tüzet fogó hátizsák a magyarázat, ami történetesen betonkeményre volt tömve sativával.
2020. júl. 9. 21:04
 22/30 1112 ***** válasza:
29%
Egyszer Avatara mondott egy olyan elméletet; hogy lehet akár egy kapu a múltba/Atlantiszra is. Azt hiszem, ezt tőle hallottam; meg tudod, vannak azok az ókori vésetek is, amik helikoptert ábrázolnak. Asszem, erről a Hihetetlen magazin nevű youtube-műsorban volt szó. (meg máshol is szokott nézhető lenni. )
2020. júl. 11. 00:12
 23/30 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ott bejárat van a Belső Földbe és oda tűnnek el a dolgok
2020. aug. 3. 22:21
 24/30 1112 ***** válasza:
100%
Gőzöm sincs, de tetszik a kérdés. De nem tudom, lehet, hogy már írtam ehhez választ; de annyira nem rémlik, de majd később csekkolom. Bocsi, hogy most beírok ide; nagyon jó ez a kérdés.
2020. aug. 3. 22:37
 25/30 anonim ***** válasza:
39%
Mágneses energetkai subárzás szeli át a bermudákat ezért lehet csak hagyományos hajókkal átszelni, mivel az eletromágneses imulzus megöli az áramot és a repülők például nem látnak semmit este.
2020. aug. 6. 00:25
 26/30 anonim ***** válasza:
77%
1 km átmérőjű metánbuborékok jönnek fel a mélyből, látták őket műholdról. Ennyi. Elnyel bármit.
2020. dec. 19. 23:24
 27/30 BlackSword ***** válasza:
39%
A 19-es repülőraj nem ott tünt el... bizonyítható, hogy valóban ott került porszem a gépezetbe, de később még a háromszög területén kívül, már a kontinens felett észlelték a radarok... valahol floridától északra zuhanhattak le...
2021. jan. 7. 20:57
 28/30 Angel3000 ***** válasza:
24%
Szia! Misztikus magyaràzat: UFOK tûntetik el az ott àthaladò hajòkat!
2021. jan. 18. 00:31
 29/30 anonim ***** válasza:
69%

Jézusom.

Az ugye meg van hogy napjainkban több hajó és repülő megy át rajta?:D

A magyarázat egyszerű.

Viharok.

Hatalmas hullámok keletkeznek ott amik simán felborítottak egy hajót.

Nem téridő kapu meg fődönkívüli.

Sokkal egyszerűbbek a magyarázatok csak az embereknek élénk a fantáziája és szeretnek ilyenekben hinni mert a valódi megoldás "túl unalmas"

2021. ápr. 19. 16:10
 30/30 anonim ***** válasza:
28%
Úgy tűnik, hogy tíz embernek sikerült megjelölnie a helyes választ. Ez azért nem olyan rossz teljesítmény! :))
2021. júl. 9. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!