Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit jelent ez? Mi ez a szimból...

Mit jelent ez? Mi ez a szimbólum? Felszántott földön fekvő hófehér kör a körben pedig egy infravörösen izzó, forgó háromszög. Ha van itt szakember és tudja, hogy mit jelent, akkor kérem segítsen nekem.

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 15:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"...infravörösen izzó, forgó hromszög."

Infravörös: (vörösön inneni) a fénynem a vörösnél hosszabb hullámhosszú, emberi szem számára láthatatlan tartománya.

Röviden: hősugárzás.

Amennyiben infravörös, hogyan látod, hogy forog?

.

Egyszerűbb lenne kérdésed, ha a -bizonyára valahol látott- képet belinkelnéd!

2014. aug. 5. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon érdekes! Te milyen fajhoz tartozol? Honnan jöttél? A földi ember nem látja az infravörös fényt.
2014. aug. 5. 17:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat! "fénynem" = "fénynek"
2014. aug. 5. 17:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Fényképem nincs .Én láttam csak nem tudom mi az és nem értem,hogy miért jelent meg.
2014. aug. 5. 17:22
 5/12 anonim ***** válasza:
És mit szántott fel?
2014. aug. 5. 17:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Kedves 5ös!

Te poénnak szántad a kérdésedet ,de én az enyémet nem!

Nem értem a te poénodat.

Ha van itt olyan ember ,aki tud nekem segíteni annak mindent leírok privában. Előre is köszönöm a segítséget.

2014. aug. 5. 18:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Arra kérsz választ amit te állításod szerint láttál.

Amikor a legjobb válasz lehetősége miatt valaki egy kis pontosítást kér, felkapod a vizet.

Bizony nem mindegy, hogy milyen szántásról van szó!

Ugaron, tarlón, vagy erdei tisztáson?

Ha erre sem tudsz/akarsz válaszolni, akkor unalmadban kérdeztél valamit és várod, mi sül ki belőle.

Ügyes, ámde nem okos.

2014. aug. 6. 08:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Hidd el nekem nem ,azért írtam ki a kérdést ,mert unatkozok , ha az ötös nem poénnak szánta volna a kérdését ,akkor a kérdésemre nem ezekkel a szavakkal kérdezett volna vissza.

Ha tévednék, akkor bocsánat .

Nem voltak fák, sem erdő csak egy hatalmas felszántott földrész és azon egy fekvő hófehér kör a körön pedig egy szintén fekvő vörös izzó, egyenlő oldalú,belül üreges háromszög a háromszög belseje fehér volt mint a kör .A háromszög abba az irányba forgott, mint az óramutató.

2014. aug. 6. 10:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! De bizony, hogy egy unatkozó troll vagy. De mindegy. Játszunk komolyan. OK!

De akkor várjuk a feleletet, hogy milyen fajhoz tartozol, hogy látod a nem láthatót is, s hogy mit szántott fel az az izé.

Ezen felül: fénysugárzást hogyan szoktak köszörülni? Lézerrel ugyan vágni lehet, de szántani nem. Ha lézer lenne, s mégis lehet vele szántani, akkor meg semmiképpen nem láthattad oldalról, mert nem szóródik olyan nagyon.

Ha köd, füst lett volna ott a levegőben, akkor azon láthatod a fényt, de kirajzolódó alakzatot nem.

Ezen felül: ha ténylegesen izgat a dolog, akkor gyaníthatóan már a google barátunkat megkérdezted, hogy a körben háromszög mi az ördög lehet. Ügye így történt?

2014. aug. 6. 11:14
 10/12 A kérdező kommentje:

A kérdésemben nem ìrtam szerintem semmi olyant, ami utalna arra , hogy ez a valami szàntotta volna fel a földet.

A màsik dolog pedig , azt sem ìrtam , hogy oldalról làttam ezt a valamit.

Az igazi trollok az én szememben egy kicsit màsképp néznek ki mint az emberek.

Nekem egy olyan szakemberre van szükségem ,aki Parapszichológiai Főiskolàt végzett neki mindent elmondok .

És, hogy melyik fajhoz tartozok?

2014. aug. 6. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!