Mi lehet a Bermuda-háromszög titka ? (szavazással)
Gyerekkorom óta érdekel a háromszög titka. Most hogy beépítették a szavazást képet nyerhetünk az emberek többségének véleményéről. Nagyon kíváncsi vagyok!
Már Kulumbusz hajónaplójában is szerepelnek cikázó vörös fények, élének színekben pompázó diszkoszok az óceán furcsa morajlása. Az emberi történelem teljes korszakán végigível azoknak az eltünéseknek, szerencsétlenségeknek a sora ami a Bermuda-háromszög rovására írható ; USS Grampus, USS Cyclops, USS Proteus és a USS Nereus, 19. repülőraj, Star Tiger és a Star Ariel a teljesség igénye nélkül...
Gyermekkoromban még UFÓ elrablásoknak tudtam be ezeket az eseményeket. Később amikor már behatóbban tudtam tanulmányozni a jelenség természettudományos egészét, már ősi dimenziókapura illetve egy Atlantisszal elsüllyedt kristály-dimenziókapu időnkénti aktivitásának tudtam be. Abban a térségben süllyedt el Atlantisz. Talán véletlen egybeesés lenne?
Ismert, hogy Atlantisz egy rendkívül fejlett High-tech kristályszámítógéppel működő berendezés (kapu) rossz célra való használata okán pusztult el. Szerintem ennek az időnkénti aktivizálódásának oka az időben való elcsúszások is.
Itt tűnik el a legtöbb ember! [link]
Mi lehet az igazság?
Időgép van elsüllyedve, egy piramis.
De nem földönkívüli.
de mi a kérdés?!
a francba hogy mindig csak a választ kapom meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!