Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Aki már (állítólag) találkozot...

Aki már (állítólag) találkozott szellemmel, milyen formában érzékelte?

Figyelt kérdés

2020. máj. 17. 21:08
1 2 3
 11/27 kriszpo ***** válasza:
11%

Most akkor megkérdezném azokat akiket szellemeket látnak, hallanak, hogy 100%-os bizonyossággal merik állítani, hogy amit láttak, hallottak az KIZÁRÓLAG CSAK szellem, démon, ufonauta, Jézus, Chupacabra, Elvis lehetett???

Őszintén! Nem lehet rá más magyarázat? ....

2020. máj. 19. 20:54
 12/27 anonim válasza:
100%

Milyen más magyarázatra gondolsz? Én általába igyekszem objektíven megvizsgálni a helyzetet amennyire csak tudom. Nem minden napos, de előfordult már párszor. De számodra mi lenne a dolog igazolása? Elözönlenének mindent a szellemek? Vagy te mit tartanál hihetőnek?

9# voltam.

2020. máj. 19. 22:06
 13/27 anonim válasza:
79%
Gyerekkoromban esténkén mindig nehezen tudtam elaludni, mert a szobámban lévő komód felől pattogó hangott hallottam. Panel gyerek vagyok, hozzászoktam a különböző zajokhoz, de ez nagyon nyugtalanított. Szóltam a szüleimnek is, ők is hallották, de apám megmagyarázta azzal, hogy a hőingadozás miatt van. Mert hűl le a levegő a szobában. Viszont azóta többször is költöztem, a komód meg jött velem. Azóta sem hallottam pattogni, pedig most is a hálószobámban van.
2020. máj. 20. 19:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Gimnazista voltam, egyszer a többiek előtt értem haza. Ledőltem szunyókálni ruhástól a bevetett ágyra, a fal felé fordulva. Elaludtam és arra ébredtem, hogy egy nő gyengéden megszorítja vállam és a nevemen szólít. Azonnal felébredtem, azt hittem, anyám is hamarabb jött haza, de egyedül voltam a lakásban. Én sem ijedtem meg, valahogy azt gondoltam, a nagymamám az, aki meghalt születésem előtt, de megnyugtatott a tudat, hogy meglátogatott. Azóta sem tudok magyarázatot.

Egyszer pedig egy társaságban volt valami ezoterikus marhaság. Emlékszem, végig az járt az eszemben, hogy hogy kerülhettem ebbe az idétlen helyzetbe. Körben álltunk, fogtuk egymás vállát, és akkor a 6-oshoz hasonló nyomást éreztem a hátamon. Nem ott, ahol a mögöttem álló hozzám ért, és annyira erős volt, hogy elgyengültem és összerogytam. Nem tudom, mi volt az, sose ismétlődött meg.

2020. máj. 21. 09:45
 15/27 kriszpo ***** válasza:
26%

#12 Próbáljunk kicsit elvonatkoztatni a parapszichológiai jelenségektől.

Az, hogy valaki valamit lát, hall, tapasztal és ráfogja valamire, amit korábban hallott, olvasott, az még nem biztos, hogy az, aminek gondolja. Hogy mik lehettek azok az audio-vizuális jelenségek, amit egyesek megtapasztaltak, azt én innen nem tudom megmondani. De ők sem. Csupán ráfogták valamire, mert annak tulajdonították a legnagyobb valószínűséget.

Amikor az ember szellemekről olvas, hall vagy lát információt (hogy állítólag mik történnek másokkal), akkor hajlamos ezzel saját magát is becsapni.

Van pár olyan rejtély, ami már megoldódott a fizika, a kémia és egyéb tudományok segítségével. Pl. amikor a könnyező Szűz Máriáról kiderült Brisbaneben, hogy az anyagból szivárgó folyadék igazából mesterséges manupuláció vagy egy másik eset, amikor a szobrok kölcsönhatásba léptek a levegővel és hasonló "tüneteket" produkáltak.

A nyikorgó faajtó, padló lehet bármilyen környezeti hatás, rovar, rágcsáló, szomszéd kisfiú csínytevése, a szél, stb... Sokszor amit hallunk az nem is az amire gondolunk, csak azt hisszük, azt képzeljük be.

Én azt javaslom, hogy ha szellemet látunk,hallunk, és van annyi bátorságunk, akkor próbáljunk utána járni a dolognak. Keressük meg, közelítsünk felé, próbáljuk megérinteni, kapcsolatot teremteni és akkor majd rájövünk arra, hogy valóban egy szellem vagy csak a képzeletünk játszik velünk. Mert így, hogy a takaró alá bújva hallgatózunk nem derül ki semmi, amire igazából kíváncsiak vagyunk.

És akkor még nem esett szó a pszichiátriai betegekről...

Remélem nagyjából érthető és talán megfontolandó is amit írtam.

Ne hagyjuk becsapni magunkat!

2020. máj. 21. 15:06
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek semmiben amire nem kapok egyértelmű bizonyítékot.

Részben ezért is kezdtem sátánista lenni, mert amiket olvastam az az, hogy megmutatja nekünk magát. És én tényleg akarom tudni, hogy van e valami még rajtunk kívül itt.

És a rákövetkező napokban teljesen egyértelmű és valóságos bizonyítékokat kaptam. Nem tudom bemutatni őket senkinek, nem érzékelhető tudománnyal. Csak ha elmesélem de akkor sem fogjátok ugyan azokat a dolgokat átélni érzeni, tudni.

Tehát minden ember azt mondja hogy nem létezik, de aki biztos benne mert látta, neki mondhatjuk azt is, hogy kinyílt a 3. szeme.

Minket sose fognak komolyan venni, vagy hinni nekünk. És aki rögtön elutasítja az tényleg sose fogja meglátni a valóságot, és úgy hal meg majd hogy igen, nekem volt igazam.

Remélem érthetően írtam :D

2020. jún. 3. 12:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se a lehetőségek között. Éfzékeltem, hogy ott van. Mint te amikor megfogsz egy poharat, csak én nem fizikális érzékszervvel éreztem.
2020. jún. 3. 14:54
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Nos, igazából az effajta entitások nem csak este jönnek elő,

volt, hogy tárgyak mozdultak meg, pl. apukámmal együtt is láttunk ilyet...

Attól függ, milyen entitás valójában! :)

Volt, hogy meg is karmolt valami míg aludtam..

De többféle entitás is létezik.

Én sem látom őket, csak érzékelem a jelenlétüket :)

Nem rosszak vagy gonoszak,

vagy negativak alapból, olyanok, mint mi emberek. :)

Talán, még jobbak is. :))

2020. júl. 8. 18:57
 19/27 anonim ***** válasza:
13%
Nem hittem volna hogy a mai 2020-as években még ennyien hisznek ilyenekben.
2020. szept. 13. 11:51
 20/27 anonim válasza:
100%
Kb. 15 évvel ezelőtt gyerekkoromban történt,hogy egyik éjjel arra ébredtem,hogy egy hang a nevemet mondja.Felébredtem,bátyám is felébredt nemsoká aztán egy-két percre rá anyám nagyon rosszul lett az eszméletét is vesztette,kórházba került,a mentősök stroke-ra gyanakodtak végülis szerencsére nem az volt na de a lényeg,hogy a testvérem is azt mondta,hogy egy hangra ebredt fel csak ő azt hallotta, hogy:"figyelj anyádra!" Nem mondom, hogy ez szellem volt de mindenesetre elég érdekesnek találtuk. Mintha valaki riasztott volna minket,hogy ébren legyünk,amikor anyám rosszul lesz.
2020. szept. 16. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!