Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet ilyen hogy otthonomban...

Lehet ilyen hogy otthonomban a kanapék és a bútotok anyaga megváltozott vagy tényleg egy másik dimenzióból írok???

Figyelt kérdés
Lényegében arról lenne szó ugye ,hogy a tudat anyagtalan tehát amit megérintünk a fogása a dolgoknak és ahogy beveszek valamit vagy megérintek valmit a környezetemben nem úgy érzékelem ahogy kellene számban sem úgy érzékelem és dolgokat sem amik körülvesznek ahogy kellene miért van ez szerintetek elképzelhető ilyen hogy a pokolba jutottam ??? Kérem értelmes válaszokat várok
2020. máj. 14. 20:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet hogy ennel tudatában csak bebeszélted vagy tudatalatt elhitetted ezeket magaddal?
2020. máj. 22. 23:11
 32/38 A kérdező kommentje:
nem beszélte be amit írtam könyvet az egy másik dimenzioban lett írva amikor hazajöttem a pszihiátriáról akkor elővoltak ezek az autók gyönve ezek nem létező taxik stb majd mikor visszamondogattam a dolgokat eltűntek és amikor hoztam egy rossz döntést hogy kinyomtattam a könyvet előjöttek ismét azok autók és még mások is tehát azáltal hogy kinyomtattam egy könyvet egy alternatív dolog jött létre aminek nem szbadna ha elégetném az olyan mint ha beleértve magamot a szellembirodalomba és közeli rokonságot égetném el a macskámat kellen kiásni a sírból csak hogy nem merem pedig ez az egya biztos modja hogy visszakerüljek a túlvilágra
2020. máj. 22. 23:19
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
31-es voltam. Engem nagyon erdekel mi történik veled. Masrészt nem is nagyon értelek mert mindent nem tudok az életedről de érdekel hogy meg miként kezdődött ez nálad. Keg egyáltalan ha emberi arcokat nem látsz akkor a te valóságodban mi az ami létezik?
2020. máj. 22. 23:21
 34/38 A kérdező kommentje:
mint ha a pokolnak eggyik dimenziójában lennék úgy érzem az embereknek vannak a személyiségei na mostan én a durvább személyiségeket látom azok kerülnek előtérbe árnyék annak sötétebb részét látom az a baj ha akrod leírhatom neked de ne oszd meg légyszives
2020. máj. 22. 23:25
 35/38 anonim válasza:
Írtad hogy “mikor kijöttem a pszichiátriáról”. Nem hívod fel a pszichiátered, hogy ő esetleg nem tudja-e ez miért történt? Ő lehet tudná, lehet más betegével is történt már hasonló.
2020. máj. 26. 23:54
 36/38 A kérdező kommentje:
szerintem le se cseszné pszihiáter nem fogja megoldani a prolbémát vissza kellene mennem a másik dimenzioba ahol minden jó
2020. máj. 27. 09:00
 37/38 anonim ***** válasza:
Nem kell megijedni sem aggódnisemmi baj sincsen. Már publikáltam azon írásomat hogy a körülöttünk lévő dolgok csak illúziók hiszen az emberek pusztán érzékszerveik révén ismerik őket. Az hogy te úgyéled meg ezt az illúziót hogy az változik azt jelenti hogy a z érszékszerveid változnak mint kamaszoknál a mutáció vagy a folyamatosan kialakuló klimax. Ez a folyamat a kanapéra pont hogy nem igaz ezért kár feltételezni hogy az változott meg erre még nem gondoltál? Saját magadon kell keresni a változást ajánlok széklet és laborvizsgálatot illetve menj el vérvételre.
2020. júl. 29. 09:04
 38/38 A kérdező kommentje:
nem azzal minden renben nem olyan mesei az anyag mert hát a tudat anyagtalan nem tulvilágon vagyok éjszaka már nincs olyan fényesség
2020. júl. 29. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!