Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehet ilyen hogy otthonomban...

Lehet ilyen hogy otthonomban a kanapék és a bútotok anyaga megváltozott vagy tényleg egy másik dimenzióból írok???

Figyelt kérdés
Lényegében arról lenne szó ugye ,hogy a tudat anyagtalan tehát amit megérintünk a fogása a dolgoknak és ahogy beveszek valamit vagy megérintek valmit a környezetemben nem úgy érzékelem ahogy kellene számban sem úgy érzékelem és dolgokat sem amik körülvesznek ahogy kellene miért van ez szerintetek elképzelhető ilyen hogy a pokolba jutottam ??? Kérem értelmes válaszokat várok
2020. máj. 14. 20:13
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
44%
A halucináció nem más, mint amikor valaki módosult tudat állapotban van és olyan dolgokat lát meg, él át amit normális tudat állapotban képtelen. Próbálj meg ldnyugodni. Örülj neki hogy ilyen kiváltságos állapotban vagy. Lehet hogy valami kiválasztott vagy akinek üzenetet kell athoznia abból a "dimenzióból"
2020. máj. 16. 08:01
 22/38 A kérdező kommentje:
hát ha lesorolnám ami életem sorá történt akkor csak néznél hogy hogy kiválasztot szerintem az lehet hogy nem hoztam ki a mcskámat a sírból
2020. máj. 16. 08:33
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hozd ki. Ha csak egy két csontot is...az is több minta semmi
2020. máj. 16. 08:54
 24/38 A kérdező kommentje:
igen szerintem is ki kellene hozni csak nem merek félek ha elkezdenék aáni mi van ha valki ki hívná rám a rendéorséget ??
2020. máj. 16. 08:58
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Semmit megmondod a rendőröknek hogy csak a macskádat akarod vissza, és álljanak messzebb tőled nehogy beszippancsa őket a poklot.
2020. máj. 16. 09:01
 26/38 anonim ***** válasza:
Poklod
2020. máj. 16. 09:01
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg mondd a rendőröknek hogy kérjenek erősítést és hozzanak sok ásót hogy hamarább végezzetek.
2020. máj. 16. 09:05
 28/38 A kérdező kommentje:
ewz nem vicces ez tényleg nagy baj mikor írtam egy k=onyve sorokat akkor világháború uralta a Várost ahol lakom azután elfutottam a teplomba és elkezdtem imátkozni és helyre ált a rend persze csak a tudatomba azután ismét belírtam a k=onyvbe mert hát könyből hoztam ki egy szellemet a wcről és azután meghalt a cicám ergo ha nem írok bele a könyvbe akkor nem is létezik majd futottam le miel˝t kitöröltem a sort és ahogy futottam belementem egy lila kapuba és nem mertem kihozni a macskát majd hazfutottam és inkább egséz k=onyvet kitöröltem pedig szerintem ki kelet volna hozni csak így tundák visszajutni a tulvilágra
2020. máj. 16. 09:06
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem égesd el a könyv et
2020. máj. 16. 09:14
 30/38 A kérdező kommentje:
amit kinyomtattam de lehet még rosszab lenne??
2020. máj. 16. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!