Lehet ilyen hogy otthonomban a kanapék és a bútotok anyaga megváltozott vagy tényleg egy másik dimenzióból írok???
Figyelt kérdés
Lényegében arról lenne szó ugye ,hogy a tudat anyagtalan tehát amit megérintünk a fogása a dolgoknak és ahogy beveszek valamit vagy megérintek valmit a környezetemben nem úgy érzékelem ahogy kellene számban sem úgy érzékelem és dolgokat sem amik körülvesznek ahogy kellene miért van ez szerintetek elképzelhető ilyen hogy a pokolba jutottam ??? Kérem értelmes válaszokat várok2020. máj. 14. 20:13
11/38 anonim válasza:
Meghóttál oszt mostan éled át újra az életedet. Oszt ezér van hogy más a fogása a kanapékoknak meg a bútotoknak. Mer már rosszul elméksző rájok.
12/38 A kérdező kommentje:
igen kedves utolsó hozzászolló honnan veszed valmi ilyesmi?? lehet
2020. máj. 14. 22:53
13/38 anonim válasza:
Megváltozott a percepciód valamiért. Ilyesmiről már olvastam, de még nem értem pontosan, még utána kell járnom a témának, mert engem is érdekel. Egyébként hipnózisra emlékeztet az esetet. Egy történet: gyertyát adtak valakinek, és hipnózis alatt azt mondták neki, hogy ez egy finom süti, amit el is hitt, és jóízűen elmajszolta.
Érdemes lenne elgondolkodnod, hol jártál, vannak-e új barátaid, történt-e valami különös, vannak-e emlékezetkieséseid.
Tudom, hogy különös mindez, de hát különös világban élünk.
14/38 A kérdező kommentje:
hát hallod kedves utolsó szólló elmeséljenk neked valamit? privátban ???
2020. máj. 14. 23:51
15/38 anonim válasza:
Ha leélt lett a környezeted, az nem másik dimenziót jelent, hanem hogy ki kéne takarítani.
16/38 A kérdező kommentje:
ez az nem leélt lett egyik pillanatról a másikra t=ortént ez és volt amikor megkérezntem anyumtól hova jutott egy embert kérdeztem aki öngyilkos lett erre fel azt mondta a pokolba na eere fől én elfutottam nagy wcre és olyan volt a k=ornyezeem megmagyarázhataln otromba hely olyn félelmetes volt hogy még egy pszihopata is megilyeft volna plusz veszekedés és megmagyarázhataln bűz majd egyszeribe csak felkeltem és puff mint ha valhol máshol lettem felébretem és most pedig ugyanolyan legalábbis hasonló a k=ornyezetem ezért mondom én hogy lehet hogy a pokol egyik szvérájából írok
2020. máj. 15. 11:28
17/38 anonim válasza:
Nincs a kornyekeden senki aki orvost tudna hivni hozzad?
18/38 A kérdező kommentje:
de mér kéne szerinted egy orvos ezt most nem értem nem aban a dimenzioban vagyok amiben kellene ez 100 százalék
2020. máj. 15. 12:00
19/38 anonim válasza:
Épp ezért mert ilyeneket hiszel hogy nem ebben a dimenzióban vagy pedig de, ugyan abban vagy mint mi is. Ezért kell az orvos mert valóságnak hiszed azt amiről szó sincs.
20/38 A kérdező kommentje:
de hidd el hogy nem abban dmenzióban vagyok egy teljesen más szvérában és már jártam sok helyen és ráadásul emberi arcokat sem látok
2020. máj. 15. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!