Varázslásban, jóslásban, idézésekben hívők! Ha ezek a dolgok tényleg léteznek és bármilyen ember meg tudja tanulni, akkor hogyhogy az országok kormányai és katonaságai nem alkalmaznak ilyen technikákat?
Amennyiben ezek a dolgok tényleg működnek, mint ahogy ti állítjátok és meg lehet tanulni varázsolni, jósolni, szellemet idézni, és nem kell hozzá semmi csak meditálás, szertartás. vagy egy X áru tanfolyamot Y ideig csinálni, valamint bárki képes ilyesmire, akkor hogyhogy a kormányok meg a hadsereg nem alkalmazzák.
A 19. század végén "varázslatos" felfedezés volt az elektromosság gyakorlati haszna, és rögtön lettek elektromos lámpák, távíró, telefon, rádió, majd számítógépet, stb...
Ha a varázslás is ilyesmi dolog, akkor hogyhogy nincsenek pl. olyan katonák akik elmondanak egy latin mondatot majd tűzeső zúdul az ellenségre, nincsenek jósok akik a kormánynak dolgoznak és figyelmeztetik terror vagy háborúveszélyre az országot és a politikusok nem idéznek meg szellemeket, hogy tanácsokat kérjenek tőlük.
Ha ezek a dolgok tényleg úgy működnek, ahogy ti állítjátok, akkor lényegesen könnyebb lenne kiképezni egy harci varázslót vagy egy jós kémet, mint építeni egy gépfegyvert vagy kémrepülőgépeket küldeni, de valahogy mégse ez történik...
na mivel csak 14 eves v agy nem irom, hogy hazhozjottel a lof@szert. de segitek.
"Nem fogok veled vitázni, mert úgy érzem, magasabb szinten állok 14 évesen, mint te" erre csak nevetni tudok, de rettenetes nagyot.
a hazhoz jottel re meg annyit, hogy Ohio allamban elek, dolgozom. Ez mint tudod Amerikaban van( bar ugye azt mar 14 evesen is illik tudni, hogy olyan orszag nincs h amerika, de mondjuk csak helyet akartal sporolni.
Es el kell keseritelek. NEM dolgoznak latnokok sem a rendorsegnel sem az fbi nal, sem mas allami szervnel. Ha erdekel a hivatalos allaspont errol magad is irhatsz ebben kerdest az illetekes szerveknek. Olyan volt, hogy megprobaltak egy vagy masik latnoknak mondo valakit, de mindig felsultek. A hivatalos allaspont az, hogy mikozben megprobaltak a latnokot es melle rendeltek ugynokoket, az igazi elkoveto csak idot es teret nyert emiatt amig a hivatalos szervek ugynevezet goose chase-elutik el az idot. AZ, hogy egyebkent olyan buta emberek mint itt nehaanyan ragaszkodnak ahhoz, hogy ilyen olyan latnok dolgozzon a hivatalos szerveknek ez korunk szegyene. ( egyebkent annyi igaz, hogy valoban nehany esetben a buta kozosseg, kenyszeriti az adott szervet, hogy konzultaljon ilyen senkihaziakkal.
te 14 evesen felkeszult . teeee. sajnalom h tolem tudod meg de nem a mikulas hozza az ajandekokat.
felkeszultebb :))))))))))))))))) huh kicsilany ahogy itt mondjak u made my day.
Az elotte szolo mindentlatonak uzenem, hogy nem munkahelyi artalom. Az emberek azt is elhiszik, hogy 6 nap alatt teremtodott a fold. nemhogy halottakkal kepesek beszelni.
tessek megatkozni. varom szeretettel. ( csak elotte tudasd h mi votl az atok h tudjuk bejott e:) )
Miért átkozódnék :D?
Mindig felvidítanak az ilyen alakok :)
Szóval: u too made my day ^^
A médiumok hasznossága kissé másként működik.
Mivel ha egy médium pénzért dolgozik, akkor valószínűleg csaló, vagy rosszra, öncélú dolgokra használja a képességét, így el fogja veszíteni.
De ez az egész nem csak a médiumokról szól.
Az ezotéria teljesen más.
Ez az élet, a test, az elme és a lélek megismerése.
A tökéletes boldogság megtalálása.
Amúgy leszólni valakit, csak mert fiatalabb...
Azt hiszed te sokkal fejlettebb vagy, mint ő?
Hogy felette állsz?
Ez a társadalom nagy hibája. Csak a versengés és egymás felé kerekedés hajtja őket.
Nem a segítés, pedig az kellene az embereknek.
Jó, 14 éves... de azért ő is ugyanolyan lélek akárcsak te.
És a tudomány által is bizonyított tény:
Aki fiatalabb, könnyebben tanul, sokkal nyitottabb az újra.
Beléd azt nevelték, hogy el kell ítélni az ilyen dolgokat.
A "vezetők" (politikusok) ügyesen manipulálják az embereket.
De lassacskán az emberiség ébred.
Ha akarsz akár te is.
Namaste
ma 07:40!
Tudod lehet légvárra építkezni... de nem érdemes... Lehet feltételezésekre alapozni... De minél inkább a képzelet felé húz a feltételezés, annál nagyobbat eshet az ember az arcára...
Ezt még persze 14 évesen én sem gondoltam így... most jóval idősebben már igen... Az élet kemény, és megköveteli azt, hogy sziklaszilárd érvekre építsd a teóriádat, mert különben nevetségessé válsz, és hiteltelenné a többi ember szemében... Majd egy 8-10 év múlva érteni fogod...
ezzel nem mondom azt, hogy ne legyenek álmaid... Az álmok, a feltételezések, a képzelet igen fontos... De ezeket nem szabad kész tényként beállítani... (a fent említett nevetségessé válás miatt)... Mert hiába vannak álmaid, nagy terveket lehet... sőt kell is szövögetni... De néha a dolgok komplex és összetett kontextusában a dolgok másképpen történnek... Tehát alkalmazkodni kell hozzájuk, és nem vakon rohanni ezoterikus dogmatikus fantazmagóriák után...
Nőj fel, és vedd jobban komolyan magad és a valóságot!!!
A mai "világban", vagyis inkább mondjuk úgy, hogy társadalomban nem lehet ennyiből megélni.
Én személy szerint dolgozom, vagy iskolába járok.
De ez nem zárja ki az identitásomat, és azt az utat amelyet megtaláltam.
A kettő nem zárja ki egymást, csak össze kell egyeztetni ;)
Namaste
"te 14 evesen felkeszult . teeee. sajnalom h tolem tudod meg de nem a mikulas hozza az ajandekokat.
felkeszultebb :)))))) huh kicsilany ahogy itt mondjak u made my day. "
XD először is, fiú vagyok. Másodszor, utálom, amikor úgy ítélkeznek a fiatalok felett, hogy azt sem tudják, miket éltek át. Apa nélkül nőttem fel hatalmas szegénységben, sorban haltak meg a családtagjaim, de ennél többet nem vagyok hajlandó megosztani veled, ugyanis ez már a magánügyem. Soha nem tudtam korombeliekkel beszélgetni, mert nem értették meg a felnőttes életképem, amit magam köré építettem. Sajnálom, ha megbántottalak, vagy megsértettelek, nem szándékos volt. De szeretnélek megkérni, hogy hagyd rám, hogy miben hiszek. (Namaste is írta...) Hidd csak, hogy zöld az ég, én tudom, hogy kék. Mert láttam. Ennél többet nem akarok vitázni.
Kellemes napot!
"Az élet kemény, és megköveteli azt, hogy sziklaszilárd érvekre építsd a teóriádat, mert különben nevetségessé válsz, és hiteltelenné a többi ember szemében... Majd egy 8-10 év múlva érteni fogod... "
14 évesen ezt is tapasztaltam. De ebből a mondatodból is a kicsinyes ego szűrődik ki. Hogy más szemében akarsz kitűnni, és nem akarsz bolondot csinálni magadból. Nekem akármennyien mondhatják, hogy zöld az ég, ha egyszer láttam, hogy kék, akkor már nem érdekel, ki hisz bolondnak vagy ki nem. Igen, elég sokan annak néznek, főleg a volt sulimból. De ált. iskolában még kevés a hozzám hasonló életfelfogással bíró gyerek...
Először is a nevem nem Namaste, hanem Querbis ^^
A Namaste egy köszönés.
Másik:
A te hangodból is egoizmus szűrődik le.
Nem megbántani akarlak ezzel.
Mindenkiben ott van az ego.
És ez az ember egyik legnagyobb ellensége.
Az ego nagy úr.
Ha valamire azt mondod, hogy enyém akkor az ego jelen van.
Semmi nem a tied...
Megszabadulni szinte lehetetlen tőle.
De ne légy rabja.
Egy földön vagyunk.
Mindenki mindenkivel összekapcsolódik. Nem véletlenül vagyunk itt.
Szeress mindenkit, mindent.
Az édesanyádtól elkezdve, a barátaid, a nap mint nap szembejövő embereket, macskát, madarat, és még a szúnyogot is, aki megcsíp.
Nagyon nehéz.
De ez a szeretet kell vezesse a tetteidet.
Ne haragudj, ne ítélkezz, ne utálj és ne átkozz.
Ez mind negatív karmát szül, amit te fogsz megsínyleni.
Nem egyszerűbb eldobni az utálatot és engedni, hogy a szeretet betöltse a helyet?
Ezen légy.
Szeress mindent.
Mind egyek vagyunk. Szó szerint.
Namaste
ok, gondolom, hogy nem ez a neved :D csak épp mindig ezt írod a végére, ezért könnyebb így... hogy mondjam. Azonosítani.
Persze, bennem is ott van az ego. Ez természetes jelenség. De mindenkiben másképp fordul meg. Én sem sértésként írtam. egyszerűen észrevételt... közöltem :)
ma 13:04!
Nézd, én nem akarok veled vitatkozni... Én is apa nélkül nőttem fel, és mi sem éltünk olyan jól... Szerintem sok mindenben hasonlítunk még... Pl a nem egzakt tudományok iránti kíváncsiság is ez... Nálad ez az ezoterika, nálam a filozófia, vagy éppen a hadtörténelem...
Én nem szeretnék beléd rúgni (távol álljon tőlem)... Csak a tapasztalataimat írtam le... Nem akarok egózni, pedig szerintem simán mondhatnám, hogy többet tettem le az asztalra, mint Te (és nem üres sörösüvegre gondoltam)... De ez nem lenne fair, mert nekem több időm is volt... Nem mondtam soha, és mem mondom/írom most sem, hogy minden dolog kimutatható, értelmezhető a tudomány jelenlegi szintjén, mert vannak dolgok, amiket a tudomány még nem képes értelmezni... De az ezoterika egy kamutudomány... Ugyanakkora botorság, mint az, párszáz évvel ezelőtt kijelentették, hogy a feketék nem emberek... Egy ködös hiedelemvilág, mely nem önmagunk megismeréséhez vezet, hanem önmagunk hülyeségébe vetett hit... És hát tudjuk mi lesz abból ha valaki sz@rba építi a házát... Abból már soha nem fog kimászni... Se szó szerint, se képletesen... El fogja nyelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!