Az ember tényleg ennyire hiszékeny és hülye?!
És? Minek foglalkozol ezzel? Ha ők ettől jobban érzik magukat akkor hagyj higyjenek már abban amiben AKARNAK.
Én sem kérdezem meg tőled, hogy te miért vagy velük ellenszenves, közben pedig lehet,hogy jó emberek és segítőkészek. De elítéled amiatt amiben hisznek.
Nekem aztán édes mindegy, megváltoztatni úgy sem változtatok meg semmit ezzel. Ezt te is beláthatnád. A kérdés meg felesleges, hiszen mindig lesznek olyanok, akik bevesznek mindent amit mondanak nekik. De mint írtam, majd ők eldöntik maguknak mi a jó , vagy mi a helyes és helytelen.
"De értelmi nincs hinni a lehetetlenben."
Annak mi értelme, hogy próbálod megmagyarázni mi lenne az amiben nem kéne hinnünk(és honnan tudod ez jó lenne)? Ettől vagyunk emberek, mindenki másképp ítéli meg a dolgokat. Én ezt már megtanultam.
"De az, hogy egy olyan dologban hisznek, ami már többször 'megtörtént'... Az valahogy zavar. Elismerem, igazad van. De te is tudod, hogy ez mind csak egy kitaláció."
Oké, de ez téged miért zavar? MInt írtam, ők ebben lelik örömüket, Ha nem okoznak senkiben sem kárt akkor nekem mindegy rendben van.
Felesleges emiatt idegelned magad, hiszen csak energiát pazarolsz erre, de közben meg semmi sem fog változni.
...
Most jön az a rész, amikor azt mondom, hogy igazad van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!