Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az ember tényleg ennyire...

Az ember tényleg ennyire hiszékeny és hülye?!

Figyelt kérdés
Na jó, most már tényleg... Annyi ember van, aki nagyon üti a csőrömet. Leginkább ezzel a 2012-es dologgal. Nem értitek meg, hogy csak a Média hülyít minket ?! Tényleg elhiszitek azt, amit azok a 'szuper okos, zseni' emberek mondanak ? Bezzeg, ha valaki más azt mondaná, hogy jövőhéten jönnek támadni a Törökök, akkor azt senki nem hinné el. ... 2000-re is világvégét mondtak. Nahát, mindenki él. Most pedig május 21-re. Nahát, MÉG MINDIG él mindenki. Miért? Mert az emberek hisznek ezeknek a 'szuper okos, zseni' embereknek. Térjünk már észhez... Nem világvége lesz, hanem más világ. Ahogy eddig is. A világvége még messze lesz. De most komolyan, nem gondolom jól?
2011. máj. 30. 21:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
jó helyre írtad :D majd jönnek mindjárt a vérezósok megmondják neked a tutit :) amúgy egyetértek veled
2011. máj. 30. 21:59
 2/21 anonim ***** válasza:
64%

És? Minek foglalkozol ezzel? Ha ők ettől jobban érzik magukat akkor hagyj higyjenek már abban amiben AKARNAK.

Én sem kérdezem meg tőled, hogy te miért vagy velük ellenszenves, közben pedig lehet,hogy jó emberek és segítőkészek. De elítéled amiatt amiben hisznek.

Nekem aztán édes mindegy, megváltoztatni úgy sem változtatok meg semmit ezzel. Ezt te is beláthatnád. A kérdés meg felesleges, hiszen mindig lesznek olyanok, akik bevesznek mindent amit mondanak nekik. De mint írtam, majd ők eldöntik maguknak mi a jó , vagy mi a helyes és helytelen.

2011. máj. 30. 21:59
 3/21 A kérdező kommentje:
Az oké. De értelmi nincs hinni a lehetetlenben.
2011. máj. 30. 22:02
 4/21 A kérdező kommentje:
*értelme.
2011. máj. 30. 22:03
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

"De értelmi nincs hinni a lehetetlenben."

Annak mi értelme, hogy próbálod megmagyarázni mi lenne az amiben nem kéne hinnünk(és honnan tudod ez jó lenne)? Ettől vagyunk emberek, mindenki másképp ítéli meg a dolgokat. Én ezt már megtanultam.

2011. máj. 30. 22:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Én értem, hogy mit akarsz mondani. Általában nem érdekel, hogy az emberek miben hisznek. Elfogadnom, oké. De az, hogy egy olyan dologban hisznek, ami már többször 'megtörtént'... Az valahogy zavar. Elismerem, igazad van. De te is tudod, hogy ez mind csak egy kitaláció.
2011. máj. 30. 22:08
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"De az, hogy egy olyan dologban hisznek, ami már többször 'megtörtént'... Az valahogy zavar. Elismerem, igazad van. De te is tudod, hogy ez mind csak egy kitaláció."

Oké, de ez téged miért zavar? MInt írtam, ők ebben lelik örömüket, Ha nem okoznak senkiben sem kárt akkor nekem mindegy rendben van.

Felesleges emiatt idegelned magad, hiszen csak energiát pazarolsz erre, de közben meg semmi sem fog változni.

2011. máj. 30. 22:10
 8/21 A kérdező kommentje:

...

Most jön az a rész, amikor azt mondom, hogy igazad van?

2011. máj. 30. 22:19
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz világvége, mert Árpi és 404 megment minket, már elkezdődtek a csillagközi tárgyalások a macska lényekkel, a madarakkal és az orkokkal. 404 most tárgyal a patkányokkal és ha 2 hét múlva legyőzi a királyukat akkor ők is a szövetségeseink lesznek és akkor már nem tudnak megállítani minket !
2011. máj. 30. 22:27
 10/21 A kérdező kommentje:
Szuper.
2011. máj. 30. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!