Írjatok furcsa tulajdonságokkal rendelkező emberek! Érdekel a jövőbelátás, és egyéb ilyen képességekkel rendelkező emberek leírása saját magukról?
Figyelt kérdés
Leírnátok, hogy:
- Mi a jelenség, "természetfeletti" képesség?
- Milyen jelenség kíséri ilyenkor, (Pl. szédülés, fáradság...), van-e előzménye?
- Mióta van, meddig tart...?
Meghallgatok bármi furcsa történetet!
Szkeptikusok kíméljenek!
2010. júl. 26. 01:30
21/24 Győrfi Marianna válasza:
Kiskoromtól távolbalátó, telekinetikus-energiakisugárzásos,
szuggesztiós-telepatikus képességeim voltak egyéb teremtő képességekkel. Az egész alapja az energia.Részben elég erősen most is működik.
22/24 anonim válasza:
Sok van, de csak kereteken belül, ha például megálmodsz valamit.... nem mindig ugyanazok a szereplők és lehet, hogy csak egy része teljesül
23/24 anonim válasza:
Én megérzem mások érzéseit és aurát látok,megálmodom a jövőt,tudatosan álmodok,amit kimondok legtöbbször valóra válik.
24/24 anonim válasza:
És nem tudom ez képesség-e,de ha ideges vagy mérges vagyok akkor PL riasztó zavarodik meg.De volt olyan is velem,hogy észrevettem mozognak a tárgyak körülöttem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!