Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudnám fejleszteni a...

Hogyan tudnám fejleszteni a bennem "szunnyadó" erőt?

Figyelt kérdés
Látok előre dolgokat, csak úgy bevillannak a képek.Nem eget rengető dolgok, többnyire csak egy szituáció.Meg álmodok is néha dolgokról...Szóval, ha van valami velem született "tehetségem", akkor mi módon tudnám fejleszteni?
2010. júl. 23. 23:23
1 2
 11/18 anonim válasza:
32%

te beirni, hogy nem látogatod az oldalt, olyan mint felhívni a tudakozot, hogy közöld velük, hogy nem hívod őket sosem...

de lehet, hogy tényleg nem látogatod az oldalt és csak az az erő amit használsz, hogy átvidd a betüket

2010. júl. 24. 11:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Na most meg fogsz lepődni: velem is szokott ez lenni. Úgyszintén csekélységeket álmodok és olykor az a szituáció bekövetkezik. De ez szerintem is csak Deja Vu, nem igen hiszek a természetfelettiben.
2010. júl. 24. 17:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Én anno 11 évesen megálmodtam,hogy tesiből ötöst fogok kapni egy gyakorlatra és másnap tényleg ötöst kaptam tesiből..,ezt soha nem felejtem el!
2010. júl. 24. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:
Rendszeres meditálással. Sajátíts el valahol, egy vezető által TM meditációs módszert. Lehetséges, hogy ki fogsz próbálni néhányat, de előbb-utóbb megtalál a megfelelő módszer. A lényeg a rendszeresség, és hogy semmi elvárásod ne legyen. Kezdheted egyébként otthon egyedül is, de ha már tapasztalsz magadon "jeleket", jobb ha egy felkészült és gyakorló meditáló vezet be.
2010. júl. 31. 09:47
 15/18 anonim válasza:

Az egyik előttem író már említette, hogy kétélű ez a dolog. Tényleg így van. Az, hogy tudsz másokról olyan dolgokat, márpedig ha sokat gyakorolsz meg fogsz tudni, nem jelenti azt hogy ki is használhatod ezeket. Lehet hogy ez az ezoteriába tartozik, de nagy önfegyelem és józan ész kell hozzá.

Ha tényleg érdekel a téma, menj el a könyvtárba és nézz szét a pszichológia és ezoteria polcokon, majd vedd ki ami megtetszik. A leggyorsabb út az emberekhez az az, ha megtudod hogyan is működnek. És ha tényleg van ilyen képességed az nagyon hasznos lehet később. Én jövőre kezdek a piszohológia karon.

Sok sikert.

2010. aug. 12. 00:09
 16/18 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen már éve egyre erősebb már nem tudom hogy lehet fejleszteni.nekem az évek alatt lett erős.egyik barátom élettét így mentettem meg mert nem a szokásos úton mentünk hanem a hosszabbik mert láttam ellőre hogy baleset lesz ott és hoppá lett is.várd ki hogy magatoll erősödjön.
2010. aug. 27. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
bocsika nem írtam oda hogy 3 éve
2010. aug. 27. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nincs mese!ITT végbél tágítás lesz!!! csak úgy lehetséges.
2013. júl. 27. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!