Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudnám fejleszteni a...

Hogyan tudnám fejleszteni a bennem "szunnyadó" erőt?

Figyelt kérdés
Látok előre dolgokat, csak úgy bevillannak a képek.Nem eget rengető dolgok, többnyire csak egy szituáció.Meg álmodok is néha dolgokról...Szóval, ha van valami velem született "tehetségem", akkor mi módon tudnám fejleszteni?
2010. júl. 23. 23:23
1 2
 1/18 anonim válasza:
66%
ez nem a Deja Vu?:D
2010. júl. 23. 23:28
 2/18 anonim ***** válasza:
79%
Én is mindig látom magam elött és bevillannak képek,hogy feszitek egy bmwX6-ban és az anyóüslésen egy gyönyörű nő ül melletttem..,remélem én is tudom fejleszetni a bennem szunnyadó erőt,hogy ezeket el is érjem!Azt hiszem ezt az erőt kiatrtásnak,szorgalomnak hivják!:)
2010. júl. 23. 23:41
 3/18 anonim ***** válasza:

Hello!

Írnál nekem, hogy milyen körülmények között jön a látomás, vagy hogy mik a következményei (pl. kimerültség)?

2010. júl. 23. 23:47
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
hat mivel illegalis drogok hasznalata nem javasolt, elegendo lesz egy rezfaszu baglyot rakni az agyad ala. 8 nap es kiderul h van e ilyen kepesseged
2010. júl. 24. 00:00
 5/18 anonim ***** válasza:
28%
Luke, én vagyok az apád.
2010. júl. 24. 07:49
 6/18 A kérdező kommentje:

Na ezért nem látogatom ezt az oldalt!!!!!!!!!!!!!!Mert 90%-ban gyökerek válaszolnak!!!!!!!!!Kivétel a 3. válaszoló!Neki köszönöm, hogy írt!

Egyébként, majd megfigyelem, hogy mi váltja ki.Erre nem is gondoltam...Visszagondolva, volt, hogy izgatott voltam valami miatt.

2010. júl. 24. 08:40
 7/18 anonim ***** válasza:
31%

szerintem itt 90%-ban normális és racionális emberek válaszolnak.

és elárulom semilyen erő nincs benned, csak bemeséled magadnak.

de ha megmondod a jövő heti ötös lottó számokat akkor hinni fogok neked.

2010. júl. 24. 08:46
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, ezen én is gondolkodtam már. :D Csak mert nekem is vannak hasonló képességeim, bármit is mondanak a szkeptikusok. :) Én a meditáláson gondolkoztam, valamit biztos segíthet az is. Ki is próbálom. :D
2010. júl. 24. 09:33
 9/18 BlackSword ***** válasza:
54%

ma 09:33!

Itt egy darab szkeptikus sincsen, mert ebben a témában mindenkinek van véleménye... És az orrodra is köti, ha kéred, ha nem... A szkeptikus csak kritizál, és nem köti az orrodra a véleményed... Szóval ne itt reklámozd a tudatlanságodat...

Az ember legfőbb ereje az akaraterő, hogy bármit el tud érni, ha tesz érte, valamint a bátorság... Ez az az állapot, amikor csak Te tudod, hogy valójában félsz... De félni csak a félelemtől szabad...

Minden más puszta kitaláció/mese/humbug... És teljesen felesleges butaságokban hinni...

2010. júl. 24. 10:29
 10/18 anonim ***** válasza:
74%

Írd le, hogy miket látsz, jegyezd meg és figyeld, hogy valósak-e, megtörténnek-e. Én úgy fejlesztettem ki magamban, hogy próbáltam embereket távolról "megvizsgálni". Pl. ha szóba jön valaki, akit nem ismerek, még sosem láttam, akkor megpróbálom elképzelni, de nem csak úgy kutyafuttában, hanem hagyom, hogy belülről jöjjenek a válaszok, idő után határozott kép jön be az illetőről. Mára már ott tartok, hogy 98%-ban jól írom le az embereket, viszont az az érdekes, hogy az érzelmeiket és a gondolataikat 100%-ig pontosan meg tudom mondani, látom őket adott szituációban. Nehéz lesz, de meg lehet tanulni, ki lehet fejleszteni. Viszont figyelmeztetlek arra, hogy ha ez kifejlődik benned, nem fogod tudni megtenni azt, hogy csak azt lásd meg, ami nem bánt téged. Mire megtanulod a képességedet, rá fogsz jönni, hogy mit értek ez alatt. (Pl. ezt és ezt mondja a párod és közben tudod, hogy tök mást csinált, mert láttad...)

Sok sikert és kitartást!

2010. júl. 24. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!