Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » El lehet ezt nyomni, vagy...

El lehet ezt nyomni, vagy lehet fejleszteni?

Figyelt kérdés

Utóbbi években előjött egy olyan "képességem" hogy:néhány hétig vagy esetleg hónapig is hajnalig nem tudok elaludni,vagyis inkább nem merek.Ilyenkor leginkább egy érzés gyötör,hogy nehogy történjen valami rossz másnap valakivel a szeretteim közül,de leginkább a páromra szoktam gondolni.Ilyenkor mindig meghal egy ismerősöm vagy rokonom. Utána megint tudok aludni rendesen.

El lehet ezt nyomni vagy fejleszteni ,mert ez a köztes "lét",hogy tudom hogy történni fog valami tragédia,de nem tudom hogy honnan várjam,a leg rosszabb.

2010. máj. 8. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

El lehet nyomni és lehet fejleszteni is (mint mindent a szabad akarat szerint).

Kérdés, hogy melyiknek van több értelme?

Azért érzed, mert kellően rá tudsz hangolódni a finom érzelmi energiákra (mint egy pókhálóra), és abban megérzed, ha valakivel valami rossz történik (megrándul a pókháló).

Nem jó érzés tudom, de lehet, hogy a pozitív dolgokat is meg tudod érezni.

Simán el is lehet nyomni, egyszerűen, nem foglalkozol vele, amikor eszedbe jut, akkor azt mondod (lehetőleg hangosan), hogy:

"Köszönöm a lehetőséget, de nem kívánom ezt megtapasztalni, ha készen állok rá, majd szólók."

2010. máj. 8. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ez elég durva:( El tudom képzelni, milyen lehet neked, mert énis majdnem minden változást megérzek kb 1-2 nappal azelőtt, hogy megtörténne, és általában érzem azt is, hogy jó vagy rossz dolog fog történni.

Kisebb koromban énis arra vágytam, bár ne lenne meg ez a képességem, soha senkinek nem mertem elmondani, de dilisnek éreztem magam, azt hittem nincs valami rendben velem. Aztán megismertem valakit, aki értett az ilyen dolgokhoz és elmagyarázta, hogy mi a helyzet az energiával, a védőangyalokkal, meg hasonlókkal.

Elmondta, hogy egyes emberek nyíltabbak az ilyen energiákra, míg mások nem érzékelik. Azután azt is észrevettem, hogyha odafigyelek arra az emberre, akivel beszélgetek, megérzem h mit érez és rájövök, ha nem mond igazat.

Ez is egy áldott-átkozott képesség, de én úgy döntöttem, hogy élek vele. Az a te döntésed, hogy mit kezdesz a saját energiáiddal, megtanulhatsz élni velük és hasznodra fordítani, vagy ha tehernek érzed, le is mondhatsz róla.

Úgy gondolom, nem hiába vannak meg ezek a képességeink, nem lehet véletlen, hogy mi kaptuk őket. Ha te meg akarsz tőle szabadulni, akkor 100%osan el kell döntened, hogy nem kell neked a képesség és ezt határozottan ki kell jelentened. Figyelmeztetlek, amíg nem vagy 100%osan biztos benne, hogy le akarsz mondani róla, nem fog eltűnni. A lelked legmélyebb zugában sem lehet egy pici vágy sem arra, hogy megtartsd.

Sok sikert, akárhogy is döntesz:)

2010. máj. 15. 19:10
 3/5 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem ez 1 kicsit fura és szerintem bisztos lehet korigálni. Kábé miota van ez ?
2010. máj. 15. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én kislány korom óta így vagyok!Van úgy hogy felriadok álmomból is hevesen kalapál a szívem!Az a legrosszabb az egészben hogy soha nem tudom kivel fog megtörténni és mindenkit nagyon féltek ilyenkor akit szeretek!Amikor ez történik rá pár napra megkapom valaki halálhírét ezután megnyugszok!
2010. máj. 17. 14:24
 5/5 A kérdező kommentje:

20.55:hogy érted hogy fura?Nem tudom pontosan mióta van,de pár éve.2-3

Viszont 12éve halt meg apukám,és az volt a furcsa hogy előtte legalább egy évvel igen sűrűn eszembe jutott,vajon hogy viselném ha elveszteném az egyik szülőmet.Ennek semmi jele nem volt hogy meg fog történni, de utólag olyan mintha ez egy előre felkészítés lett volna lelkileg.

2010. máj. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!