Szerintetek létezhet ilyen hogy meghaltam és pololba juttottam?
Nem a pokolban vagy..Amikor a psziché nem akar vagy nem képes szembesülni egy tudatküszöb alatti traumával és feldolgozni az erre épülő lelki sérüléseket pl. álmok formájában, akkor átrántják a tudatod arra a másik idővonalra,hogy kidolgozhasd magadból..Ezek párhuzamos idősíkokon futnak amiket te hoztál létre különböző vágyakkal és törekvésekkel,ilyenkor kettős tudatállapotba helyeződve éled az életed amíg ki nem tisztul belőled..
Egy traumával leszakadt,adott életkorban befagyott lélekrészt kell kiolvasztani és felzárkóztatni ilyenkor (főleg a felsőbb éned bólint rá,ő tudja mennyit bírsz ki)
Vagyis a tudat valamiért nem képes együttműködni a tudatalattival,mert mondjuk a lélek nem elég érett akkor ilyen kísérletek miatt a szellemi rész leszakadhat a lélekesszenciáról,ilyenkor téves önazonosítások,zavarodottság is jellemezhet..
Nem tudom érthető vagyok-e nem vagyok szakember,de ezzel a fehérzaj kísérlettel is jó nagy baromságot csináltál...az magába foglalja az elektromágneses spektrum összes frekvenciáját ami olyan mint a tiszta fehér fény...egy kristálytiszta szellemi szint amin keresztül minden magasabb dimenziós entitás kommunikál...(az asztrális lejjebb van) az ember viszont elsősorban anyagi lény,így át kellett téged fordítani bele a sötét alsó asztrálba(démoni szint,ezért látod az emberek alsóénjét),hogy összeütköztetve kiegyenlítődjön a 2 világod...
A schumann-rezonancián is jól látszik a fehér gamma fénysorozat,már ezis elég kiborító,a fekete vonal az idővonal összeomlás:
Még szerencse,hogy egyáltalán tudsz írni...le kell horgonyoznod magad,a szellemedet az anyagba,gyökereztesd magad,végezz rengeteg fizikai tevékenységet főleg a szabadban,(ne nehéz munkára gondolj,hanem olyasmi ami egyszerűbbé teszi,kisimítja a gondolataidat vagyis földhözköti...a személyiség alulról felfelé építkezik és töltekezik...A pszichómókus jó,a lelket gyógyítja visszavezet a problémákat kiváltó okokra,de ebben a szellemes dologban nem biztos,ho tud segíteni..
A tükör lehet kapu,átjáró de csak az önmagad buborékjaiban teremtett cuccaidat tükrözi vissza rád...alsó asztrál,démoni részeiddel találkozhatsz ilyen módon...ha ezeket kivetíted és még nem vállaltál értük felelősséget..
Pont nemrég olvastam egy csajszi írt be egy fórumba hasonló problémával,csak ő 3 hónapig folyamatosan hányt és ment a hasa miután egyik reggel felkelt és meg sem ismerte a saját környezetét...Állítólag egy másik világban ébredt,ahol ugyanúgy bejárt a munkahelyére reggelente ami majdnem ugyanúgy nézett ki mint ez ,minden egyes nap csak kekszet és vizet tudott magához venni,mert minden kijött belőle,azt sem tudta hogyan maradt életben 1 teljes évig!Csak homályos emlékei maradtak arról az életről...ezis érdekes...
Ha az arcokat nem látod az lehet Prozopagnózia,vagyis arcvakság amit többek között agysérülés okozhat:
Ha csak a képekről tűntek el,akkor nagy rá az esély,hogy visszajönnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!