Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit jelent az ha bárhova...

Mit jelent az ha bárhova beteszem a lábam, ott a központi villanykapcsolók leoltõdnak, és furcsa dolgok történnek a lakásban?

Figyelt kérdés
Miért történnek ezek mindig velem? Az égők kiégnek,az ajtó kinyitódik pedig kulcsra van zárva, szekrények, eltünnek reggelre a kitett dolgaim, tárgyak.. A napokban darabjaira szilánkosra tört el egy szinte vadi új fedő, mintha valami szorongatás után széttörte volna, elállítódik a beállított, mosógép programja, stb... Még sorolhatnám... Nem az én házam, azért azt leírnám, de borzalmas dolgok történnek itt! De az is izgi és számomra elég furi hogy egy pár éve kezdődtek ezek a dolgok velem, nagyon beteg voltam, kis híján meghaltam,meggyógyúltam azóta bárhova beteszem a lábam (hàz) Leóltódik a fő villanykapcsoló, na Innen már tudom hogy itt is kezdődik minden elölről ha sokáig tartózkodom a házban! Mi ez az egész? És miért van az hogy látom az embereket, tudom éppen hol van és mit csinál, esetleg mit szeretne kérdezni, akiket régebről ismerek. Szóval öhöm, hallom a gondolatait az ismerőseimnek. De van mikor spontán találkozok valakivel mondjuk egy bevásárló van, és tudom mit fog kérdezni. (Ezt mindenki tudja, hogy hallja az emberek gondolatait? ) És össze füghet ez mind a fentiekben leírtakkal? Várom nagyon a válaszotok, segítsetek! Köszönöm!
2019. dec. 29. 01:54
1 2 3
 11/22 macs007 ***** válasza:
69%

# 10 ha megjelenne Jezus, Te annak se hinnel

Hehe

2019. dec. 30. 13:57
 12/22 A kérdező kommentje:
Gyerekkoromban Bementem egy templomba, és megálltam egy szentélynél! A keteszt körül fényesség lett, Jézus felemelte a fejét és rámosolygott, ezután elhalványult a fény és maradt az eredeti szobor, ahogy Jézust szokták ábrázolni, a kereszten! Nem gondolom hogy én lennék a megváltó, de ismerem Jézust és Istent! Nem is szeretnék ilyenné válni!!! Oksa, itt senki nem hisz nekem, akkor az jó, mert ahogy tényleg megmondták nekem gyerekkoromban 19- éves egy vezérigazgató barátom, ismerőse, az egyik ősi nevem: Védelmező kéz! Kár hogy ti csak itt tartotok, nincsennek ilyen jelenéseitek, illetve hitetlenek vagytok, de az jó hogy ezekről ti nem tudtok! Mert akkor már tudom miért vagyok itt! Kellemes 2020 kívánok mindenkinek! 🙏😍😘😘😘😘🎆🎆🎆☺️
2019. dec. 31. 13:33
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

"Kellemes 2020 kívánok mindenkinek!"

Neked is abban legyen részed!

2019. dec. 31. 13:59
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Szóval nem most kezdődtek a hallucinálások
2019. dec. 31. 14:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Tudjátok mi a nevetséges, hogy ezeket a természet feletti jelenéseket, diplomás ismerőseim is átélték velem illetve látták velem együtt a két szemükkel!😂✌️ Tehát akkor volt hogy hárman is halucináltunk egyszerre 😂✌️ Sőt akkor ezek szerint a hugom is velem együtt, sőt a két öcsém is! Tehát ezek az emberek mind egyszerre halucináltak velem együtt! Szuppencs! Tényleg különleges vagyok, mert más emberekre is rá tudom erőszakolni a halucinálást!
2020. jan. 1. 04:16
 16/22 A kérdező kommentje:
De még is az a legmurisabb, hogy ez még semmi!!!! Ez nulla amit leírtam! Ha leírnék mindent, na akkor milyen kommenteket kapnék?? Ez a világ még tényleg nincs kész, .... Messze még a változás, és az igaz kitálalás ideje! Ha tudnátok mennyi mindent elrelytenek, illetve eltitkólnak a szemünk elől bizonyos .... Azok akik!
2020. jan. 1. 04:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Elrejtették a helyesírási szótárat is :0 (bocsi tényleg, de ezt muszáj volt :"D)
2020. jan. 1. 18:28
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Írjál egy könyvet az élményeiről, köszi.
2020. jan. 1. 18:59
 19/22 gergo69696 válasza:
34%
ugy megbas.zn.alak hallod olyan lennel mint dumbo a fuleiddel iscsak csapdosnal...
2020. jan. 4. 23:01
 20/22 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm a kedves kommenteket! Elnézést a helyesírási hibákért de gyorsan írtam és a billentyűzetem elírja a szavakat! Köszönöm a visszajelzést!

A kedves szexuális töltetű kommentelőnek meg azt üzenném, hogy eltévestette az oldalt, a rosszlányok.hu keresse fel!

2020. jan. 7. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!