Ez mitől lehet? Mi lehet ez?
Többször előfordult, hogy amikor a kislányommal bent játszottunk arra mentem ki hogy megérkezett a férjem, legalábbis azt hittem. Közben senki. Pedig biztos hogy a mi ajtónkat hallottam mert van egy jellegzetes nyikorgása. Olyan is volt hogy láttam is ahogy nyitódik ki magától de senki nem jött be. A szél nem tudja kinyitni,azt is próbáltam hogy ugye kilincsre volt csukva és lökdöstem erőből de nem nyílt ki tehát biztos nem a szél. Bolond sem vagyok mivel a napokban itt aludt anya és tegnap elmentem a kislánnyal a boltba és az idő alatt 2x is kiment mert azt hitte hazaértünk.
Olyan is előfordult, hogy ültem a nappaliban és az ajtó a folyosóra néz ahol sötét volt és ilyen motyorgást hallottam. Éjjel amikor felébredek sokszor nem merek vissza aludni mert olyan érzésem van hogy figyelnek. Nagyon félek...
Rejtett kamera, esetleg olyan alvásfigyelő applikáció, ami a hangokat is rögzíti.
És olajozd meg az ajtót. Ha utána is hallod a hangot, akkor csak az elméd játszik veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!