Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit reagálnátok ha a párotok...

Mit reagálnátok ha a párotok közölné veletek hogy mágia segítségével vonzott magához?

Figyelt kérdés
Én így találtam meg a párom. Akartam egy srácot akivel őrülten szeretjük egymást, mandulavágású bociszeme van és ragaszkodó. Két hétre rá megismerkedtem vele és már másfél éve együtt vagyunk. Nem tervezem ezt elmondani neki mert félek hogy tárgyilagosnak érezné ettől magát, azonban egyre jobban ismerkedik a "mágiával". (Nem is ismerkedik, inkább segít nekem gyakorolni a gyógyítást, de ez nem fontos) A lényeg hogy ő is egyre többet ismer meg a hobbimból, ha kérdez válaszolok neki, mert nem akarok előtte titkolni semmit. De ettől mégis félek kicsit.

2019. júl. 18. 10:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Megkérdezném tőle,hogy Április hányadika van :-D
2019. júl. 18. 17:22
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Elmagyaráztatnám vele, hogy mi ez, és paráznék tőle.
2019. júl. 18. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Rövidebbre venném a láncot, megint kilógott a konyhából.
2019. júl. 19. 00:58
 14/14 anonim ***** válasza:
34%

Nézd: ha viccből csinálsz ilyeneket, az még elmegy.

De ha komolyan hiszel benne, akkor erre már nem lehet egy életközösséget alapozni. Ugyanis akkor más hasonlóra is képes vagy. Főleg, ha még a hangok is megszólalnak majd a fejedben.

De dugni még jó...

2019. júl. 19. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!