Egy éve hagyott el a volt párom a kisfiammal nagyon szeretném őket vissza kapni mágia segítségével lehetséges? Eddig nem sikerült sajnos
1. A leírásodból az derül ki, hogy ez a hajó már rég elment, kár verned magad rajta.
2. Egyébként is, mit akarsz te egy ilyen rongy alaktól? Hidd el nekem, sokkal jobb egy szülő mellett felnőni, mint egy családban, de állandó feszültségben (ami garantált, ha visszaédesgeted magadhoz az exedet).
Én a hatos véleményén vagyok.
Hozzáteszem úgy látom egy kicsit beleszakadtál ebbe a dologba. Ez mondhatom - sajnos - általános ! Közhely de igaz: az idő majd gondoskodik róla. Az viszonr biztos, hogy egy év után dolgoznod kell rsjta, hogy változzon.
Elég a befeléfordulásból, a hozzá hasonlitgatásból, a begubózásból, az önvádból, az önsajnálatból!!! EMELD FÖL A SEGGED ÉS LÉPJ TÚL RAJTA!!! MOST! SEMMI DE! SEMMI HÁTRATEKINGETÉS!!! MAGADÉRT!!! A GYERMEKED BOLDOGULÁSÁÉRT! NEM VAGY EGY SAJNÁLATRA MÉLTÓ TUTYI- MUTYI SZAR. ANYA VAGY!!!! CSINÁLD!! A LEGJOBB DOLOG AMI TÖRTÉNHETETT VELED, HOGY EGY ILYEN EMBERTŐL MEGSZABADULTÁL!!! EZT SZEM ELŐTT TARTVA NYISS MÁS FELÉ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!