Az elemi mágia nehéz? Melyik a legkönnyebben megtanulható és uralható elem (közvetlen elemi mágia)?
Figyelt kérdés
2019. jún. 19. 16:13
1/18 anonim válasza:
istenem, adj neki egy kis észt kérlek
2/18 A kérdező kommentje:
Ha nem hiszel ebben, akkor mit keresel az ezotériánál?
2019. jún. 19. 17:44
3/18 Mihago válasza:
Nehéz bizony. Főleg mivel mágia nem létezik. Ha te hiszel benne, a te dolgod, de magyarázd már meg, hogy ha varázslattal el lehet intézni dolgokat, miért nem alkalmazzák a világgazdaságban, az iparban, a hadviselésben... Csak ilyen habókosok hisznek benne, mint te. Sajnálatodra még a horoszkóp is hülyeség. Már évek óta számítógéppel generálják a szövegeket, amelyek a Blikkben és hasonló proli lapokban megjelennek, fölötte egy szimpatikus idős néni képével, aki valószínűleg egy amerikai stockfotó-gyűjteményből származik.
4/18 A kérdező kommentje:
A mágiához erős akarat, hit és energia kell. Hiába próbálsz mágiát használni, ha nem hiszel benne és nem akarod nagyon.
2019. jún. 19. 18:14
5/18 anonim válasza:
Kedves Kérdező,
egy héten belül harmadszor teszed fel ezt a kérdést. Mi a meglátásod, miért nem kapsz használható válaszokat?
6/18 Jaruss válasza:
Erre így egyértelmű válasz nincs. Nekem az etológia és a genetika ment a legjobban, de a biokémiát nehezebben tanultam. Ennél nagyjából hasonlóan működik. Nem mindenkinek ugyanaz könnyű vagy nehéz. De ne is keresd, melyik a könnyű, mert ami könnyű az nem kihívás, és nem erősít. Egyébként a rossz hír az,hogy először rá kell jönnöd, bennes melyik elem a legerősebb. De ez pozitív és negatív értelemben is fontos. Amíg ezt nem tisztázod, és nem hozod egyensúlyba, addig hagyd az elemeket. Magaddal kerülj először harmóniába,különben megrekedsz vagy ami rosszabb, árthatsz magadnak.
9/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem sok használható választ kaptam, a legtöbb válasz arról szól, hogy ilyen nem létezik. Aki nem hisz az ilyenekben az mit keres itt!? És a válaszokból nekem pontosak kellenek, még kezdő vagyok, és nem találok semmit hiába keresek.
2019. jún. 19. 20:27
10/18 anonim válasza:
ötös vagyok
Mire következtetsz a tapasztalataidból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!