Ezt meg tehetem vele?
Figyelt kérdés
Ankara
Úgy hirdeti magát, hogy utólag kér pénzt a szerelmi kötésért. Ha bevállt. Akkor viszont 50 000 Ft-ot
Mi van ha kérek kötést -és tegyük fel beválik- és nem fizetek? Letagadom hogy bevállt?
2019. máj. 1. 14:20
1/9 anonim válasza:
Hány éves garanciát vállal? Egy éjszakánál hosszabbat?
2/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Az oldalon az áll, van egy hónapom megfigyelni, hatott e a kötés, ha igen sikerdíjként elküldök neki 50 000Ft-ot
2019. máj. 1. 14:37
3/9 anonim válasza:
Lelkiismeretes csaló, aki nem húzza le az embert minden áron, hanem csak a legsötétebb emberek saját hiszékenysége árát kéri el. Mert aki hisz és elhiszi hogy a csiribú működött, az fizet. Aki nem, az úgysem. Aki elhiszi hogy működött de nem fizet, még az sem károsítja meg igazán, hiszen a "médium" (vagy ki ez?) nem csinált semmit, neki csak haszna lehet ebből. Sőt, még talán jobban el is tudja magát adni, mert az ingyenesség lehetősége miatt több balek keresi meg.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor megtehetem egyszerűen hogy megcsináltatom a kötést éy nem fizetek, akármi történjék is?
2019. máj. 1. 15:58
5/9 anonim válasza:
Ha hiszel benne, akkor nem tenném. Mert úgy már lopás.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát jó
Ez kellően elijesztett. Inkább nem teszem
2019. máj. 1. 16:07
7/9 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek meg merjem?
Mert végülis ez nem bizonyítható lopás. Ha úgy hirdeti hogy sikerdíjas
Nem?
2019. máj. 1. 18:05
8/9 anonim válasza:
Eleve a kötést csináltatni hülyeség..ha méghozzá így próbálsz "ügyeskedni" is...Tudod az Univerzum egyensúlyra törekszik, meglesz a hozadéka is,de a te döntésed.
9/9 anonim válasza:
Szerintem aki ilyen kötés bigyókat tud csinálni az átkozni is tud, úgyhogy én nem merném becsapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!