Milyen olyan dolgok vannak egy nem munkakutyának (aki igazán lusta) amivel nem csak a kiállítások világában de a hétköznapokban is sikeressé tehetem/ elvégezhetem vele? ( Lent jobban kifejtve)
Milyen fajta kutya?
Ahhoz, hogy tenyészkan legyen, kell egy tenyészszemle, amin megfelel, valamint egészségügyi szűrések elvégzése, minden olyan örökletes betegségre, ami a fajtára jellemző. Ha nem munkakutya, akkor "dolgozni" nem kell.
Nem vagyok hülye. Tudom, hogy kell tenyészszemle és szűrés is... Itt otthon/ nem kiállításon végezhető tevékenységekről volt szó... Azért soroltam fel a példákat, hogy tudjátok mire gondolok. Értelmezni kellene a szöveget mielőtt válaszolsz...
Újfoundlandi amúgy.
Ha juniorban elérte a Bis 2. egyszer, attól még nem lehet kijelenteni, hogy a kiállítások világában nagyon sikeres. Ez akkor lesz valós, ha felnőttként is akár több ország shampionja lesz.
ha a "hétköznapokban" is eredményt akarsz vele, akkor keress kapcsolatot olyan egyesülettel, amely vízi mentéssel foglalkozik. Tenni is kell azért, hogy eredményeket érjél el vele. Így az ilyen esetekben a kutyások bizony nagy távolságokat is hajlandóak megtenni a tanulásért. Még a terápiás kiképzés lehet ennek a fajtának megfelelő, ha a kutya maga alkalmas rá.
A törődés nem arról szól csak, hogy mindent kipróbálsz egy kutyával. Főleg egy ufival, amelyik nem igazán olyan fajta, amivel végig lehet zongorázni a sportok skáláját.
Látszatot csinálni, hogy némely beszólós bunkónak megfelelj?
Annyi kutya él úgy nagyon jó körülményekben a gazdájával, amelyik nem csinál semmi "hasznosat". Csak éli a szeretett kedvencek életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!