Sikerült fél éve a mágia, hogy sose felelejtsen el engem. Fel tudja oldani mágus, ha én magamnak csináltam?
Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, de nem tudtam elfelejteni, ezért fél éve teliholdkról csináltam egy rituáét, hogy újra keressen és ne tudjon engem elfelejteni. Mostanra ért be, de én már boldog vagyok mással és terhes a közeledése. Magamnak csináltam, mágus fel tudja oldani? Már nem emlékszem pontosan, hogy hogyan csináltam, de meditatív állapotban, gyertyákkal (volt piros, fekete), fonallal és használtam vért is (a sajátomat). Valaki segítsen légyszi!2019. ápr. 7. 11:26
11/16 anonim válasza:
Emberek az ilyesmit komolyan gondolják? Vagy velem van baj? Mágia teliholdkor? Nézesd meg magad cicahh
12/16 anonim válasza:
Egy mentálisan erős kiegyensuylozott emberen nem hiszem, hogy bármi nemű mágia hat. Talán a karmához van köze. H vissza kapja, amit veled tett, élje át es tanuljon belőle.
Mágia... Hathat, de sokkal magasabb szinten, ilyen autodidaktikus módon végrehajtott akármi nem hiszem barki akaratát jelentős mértékben befolyásolná.
Itt sztem mindketten kell hogy tanuljatok ebből, te hogy ilyet soha többé nem csinálsz, ő pedig szintén h ilyet többé nem csinál. Csak más és más területen.
Mindketten meg kell bocsátani a másiknak.
13/16 anonim válasza:
Igen szét tudja...de ugye tudod hogy az átok vissza fog rád szállni? Nagyon nagyon elszúrtad. Pluszban az igazi oldáshoz tudnia kell arról mit tettél, és engedélyt kell adnia, különben nem ér semmit. Komoly szabályok vannak.
14/16 anonim válasza:
#10 es. Igen, sajnos. A vér az vér. Különösebb jelentősége nincs hogy a sajátja vagy másé... egy összeköttetés az evilági és a spirituális sík között.
15/16 anonim válasza:
Titeket se az eszetekért szeretnek.
16/16 anonim válasza:
Utolsó igen is van màgia. Tudok olyat amivel bármit elérhetsz amit akarsz. Csak bizony nagy ára van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!