Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez vajon a felgyorsult karma...

Ez vajon a felgyorsult karma lehet?

Figyelt kérdés

Másfél évvel ezelőtt, az,akit eddig a legjobban szerettem,mint páromat, szakított velem egy erőszakos,nyomulós férfi miatt. Nagyon megszenvedtem a szakítást, mind lelki, mind testi vonatkozásban.Ennyit még életemben nem sírtam, lefogytam, mindentől elment a kedvem.

Nyugodtan azt kívántam nekik , hogy legyenek boldogok, pedig nagyon sokszor megaláztak a legocsmányabb módon, ahogy emberrel el lehet bánni.

A kapcsolatuk az első héttől kezdve nem volt zökkenőmentes, sok veszekedés,sértődés, haragszomrád váltották egymást, szexuálisan sem volt jó nekik, a volt párom tavaly nyáron elmesélte, hogy erőszakosság is volt, élvezni pedig nem sokszor élvezte a testi egyuttlétet.Egy olyan férfi volt, aki elhódította, aki elég nagyképű, dirigálós és öntörvényű.

Lassan kezdtem regenerálódni,és ahogy telt az idő, jobban éreztem magam. Kb bő két hónapja visszatért a teljes életkedvem,humorérzékem a régi, ismét a hobbimnak is áldozok időt. Szépnek és nyugodtnak látom a világot.

Érdekes módon, ahogy én kezdtem megnyugodni, az ő kapcsolatuk úgy hűlt ki, végul novembertől már csak egy alkalommal találkoztak, szinte messengeren is alig beszéltek. Múlt héten tudtam meg, hogy vége, egyik sem akarja, semmi érzelem nincs már, szakítottak.

Azt kérdezném, lehetséges ez, hogy felgyorsult karma ez, vagy a védőangyalom látva a sok szenvedésemet, esetleg beavatkozott és törlesztett? Sosem kívántam nekik rosszat, sőt, volt hogy az exemet vigasztaltam és békítgettem, mert ha nagy baj volt, mindig elmondta nekem.

Szóval, ez egy sors részéről történő " törlesztés " lehetett ? Ha igen, akkor elég gyorsan történt...

Köszönöm szépen a válaszokat !

2019. ápr. 7. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Igen.
2019. ápr. 7. 09:53
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Nem, ez így alakult!

Nincs senki, aki téged vizslat és ha neked rossz akkor jaj a többieknek! Ezt el kéne végre felejteni!

Itt arról van szó, erőszakosan kierőszakolt valakit valakitől valamit, aminek így nem lesz túl jó vége!

Ebben a mondatodban minden benne van: Másfél évvel ezelőtt, az,akit eddig a legjobban szerettem,mint páromat, szakított velem egy erőszakos,nyomulós férfi miatt.

2019. ápr. 7. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az őrangyalod nem törleszthet azért mert re szenvedsz attól hogy valaki szabadon döntött az élerérol

Ezt kellett atélned és kesz

Inkább arra figyelj,hogy sírj ki magadból minden keserűséget

2019. ápr. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!