Akinek sikerült a szerelmi kötést, hogy csináta, esetleg kinél?
Nincs olyan, hogy szerelmi kötés!
Ezzel csalók húzzák le a magadfajta nyomorultakat.
Általában ugy van ez hogy inkabb ne csináld mert rossz karma
Inkabb imádkoz istenhez jézushoz vagy valamelyik másik igazi vallás istenéhez (az igazi itt azt jelenti hogy nem az ilyen szektás vagy csaló angyal forrás csakra-mantra kókler magyar tanitásokhoz...) + tegyél is erte csabitsd el!
Igazi vallás istenéhez... :D na ez jó, ez tetszik!
Nézz már utána kérlek, hogyan lehet egyházat alapítani és mitől egyház azaz egyház.
Igaz, mint igazi egyház: megöltek több millió embert a Szent Háborúkban, isten nevében!
Lehetett vagy még mindig lehet jegyet venni a mennyországba bűnbocsánat néven.
Szép az igazi vallás... :D Csak pénzed legyen!
Nos, ne csinálj, lépj tovább, még ha nehéz is!
Ha a másik fél nem akarja, akkor nem vele kell együtt légy!
Ezt nem tudod elfogadni, a te bajod, de ne akard, hogy más baja is legyen!
De ha nagyon durva következményeket akarsz, életeken át, ahogy gondolod, persze most még nem tudod mi az... majd egyszer rájössz, talán...
A szent háborúk nem arról szóltak hogy isten nevében hanem az akkori földekért mivel termőföld hiány volt mert még nem volt elég fejlett a mezőgazdaság
Es azert igazi vallást mert sok a Magyaroszágon levő szektás koklerség akik tudásuk hiányában hülyeségeket tanítanak (buddhizmus, hinduizmus) nem mintha ezek az emberek tudnának olvasni hindi nyelven vagy értelmezni a nagy szent szövegeket meg nézik a magyar wikiről azt már fő szerzetesek.....
Továbbá
Nem igazi egyház olvasd el mégegyszer vallást írtam mert attól még hogy én keresztény vagyok más attól még lehet hindu buddha muszlim zsido stb akiknek igaz hitük van...
És a cölibátus ma is létezik! A megbírságol a rendőr mert bűnt kovettel el ki kell fizetned...
Erről beszéltem akik a vallásoknak csak a felszínét kapargatják...
sikerült, tönkre tette az életünket.
nagyon sok fájdalmat okozott.
hazugság hogy szerelmi kötésnek nevezik. nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!