Hogyan tudnám megkérni egy halott rokonomat, hogy kísértsen valakit?
Figyelt kérdés
Egyszer sikerült de nem tudom hogyan. Amikor megkértem, akkor az illetonek megjelent álmában is.2019. márc. 24. 12:13
1/8 anonim válasza:
Ne zargasd a túlvilágon, mert a végén téged fog kísérteni.
2/8 anonim válasza:
Képzeld el, hogy több évnyi kemény meló után végre Hawaii-on vagy, és boldogan pihengetsz egy napozóágyon, egy pálmafa árnyékában.
Hirtelen elkezd csörögni a telefonod, és egy volt kollégád az, hogy csinálj már meg még két kupac számlát, ha már annyira ráérsz.
Szerinted??
4/8 anonim válasza:
Nem is az a fő kérdés, hogyan tudod megkérni, hanem az, hogyan tudod viszonozni szivességét!
5/8 anonim válasza:
Ezek tuti troll kérdések... Ennyi hülye ember a világon nincs.
6/8 anonim válasza:
#5 nem láttál még elég embert...
7/8 anonim válasza:
Kérdező! Azt mond meg nekem légyszíves, hogy miért akarsz te ráuszítani bárkire is egy szellemet.
Amúgy egyet értek az 1.-vel meg a Hawaii-on nyaralós példával.
8/8 anonim válasza:
Na most... Először is ne uszítgass semmit senkire, mert a végén te rád tapad. Másodszor egy szellem nem a mi síkunkra tartozik és nem itt van a helye, ezt ő is érzi. Minek cs3sztetnéd már a halála után is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!