Igaz, hogy 48 napig el tud távozni a halott lélek a túlvilágra, de ha nem teszi meg örökre itt ragad?
Már hallottam korábban is, azt hiszem a ZenitTV-ből Kovács Magyar András nemzetközi főtáltos (Guns & Roses, Yoko Ono gyógyítója) mondta, hogy :
"Minden embernek van szelleme. Amikor a Földre kerül, épít magának egy testet és megalkotja a lelkivilágát és éldegél, amíg meg nem hal. A halállal a szellem kilép a testből, s ezután negyvennyolc napja van arra, hogy átmenjen e túlvilágra egy fényalagútban.
Aki ezt elmulasztja, itt ragad. A túlvilági útra szolgáló energia gyárilag benne van a lélekben, de negyvennyolc nap alatt lemerül, mint a ceruzaelem. Akkor pedig bezárul a fényfolyosó és a lélek megreked a mi világunkban. " [link]
Gyakorlatilag, mindenki aki meghal 48 napig látja a fényfolyosót ? Ez igaz? Aki öngyilkos lesz, az is elmehetne, de inkább itt a Földön rágódik tovább a dolgain? Miért? Nem értem, hiszen azért lett öngyílkos, mert elege volt az Földi dolgokból és ha meghal inkább itt marad továbbra is. Miért?
Másik kérdésem, az lenne, hogy Magyar András Táltos, sokszor mondta, hogy olyan szellemekkel is találkozik, akik nem is vannak tudatában, hogy elhunytak. Katonák harcolnak tovább a csatatéren haláluk után, mert azt hiszik a csata megy tovább. Évszázadokig még ma is vívják a régi csatákat az elhunytak, ezért van annyi kísértet a várkastélyokban meg csatamezőkön. Az lenne a kérdésem, hogy miért nem tűnik fel a halottaknak, hogy egy fényfolyosó van a látóterükben 48 napig?
Azt is hallottam, hogy a démonok úgy keletkeztek, hogy a Földön vagy más égitesten, amikor meghaltak a gonosz lelkek látják a fehér fényfolyosót és érzik a "szűzanyácsaka" (így mondja a főtáltos) auráját és megijednek a büntetéstől, ezért inkább itt maradnak az anyagi világban. És mik lesznek belőlük ? Démonok.
Ezeket el tudnád magyarázni?
Magam részéről azt sem tudom, hogy mi a Jehova 1914. Jehova az istent jelent, de mitől 1914?
Korlátozhatnánk a válaszokat a kérdésemre? Köszi ;)
48 napra van szüksége a léleknek, hogy átértékelje magában a leélt életét, gyakorlatilag újranézi azt, de nem "rágódik" és nem a földi emberi agyával, hanem lélek szinten. Ezután tud eltávozni. Ha ez alatt a 48 nap alatt megzavarják, pl hülye szeánszokkal, akkor itt ragadhat. Nincs köze a "fényfolyosóhoz".
Ha egy lélek más okból ragad itt, pl a halott katona, akit említettél, az többnyire azért van, mert úgy érzi, befejezetlen ügye maradt az életében és nem tud továbblépni.
A démonok pedig nem emberi lelkek, hanem démonok.
Üdv!
Elmagyarázom...
Kovács Magyar András egy szélhámos.
Szellemek nem léteznek, a testeket nem a szellemek építik, és nem száll ki semmi halálkor.
Nincs semmilyen fényfolyosó, meg szűzanyácska meg démonok.
"Másokon élősködik, mint egy szimbionta"
Ezt nem egészen értem.
"Egy lélek 42-48 napig rendelkezik annyi energiával, hogy átjusson a másvilágra."
Honnan lehet tudni, hogy ennyi időre van szükség? Ezt valaki elmagyarázná nekem?
9# köszi a választ. Nem arról van szó, hogy nem hiszek, csak azért kérdeztem, mert nem tudtam.
Nem vagyok jártas a témában, mert ha ilyesmikről kezdek olvasni, utána nézni, akkor este félek, mert úgy érzem, mintha lenne még rajtam kívül más is mellettem, aki figyel. De az ilyen témák nagyon érdekelnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!