Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik vagy nem?

Létezik vagy nem?

Figyelt kérdés

Kezdeném ott, hogy én nem hiszek a kitalált lényekben! De ami mostanság “kísért” az így huszonéves fejjel is, hogyis mondjam para!

Ezelőtt 1 hónapja a barátnőimmel hülyültünk egy kicsit. Meséltek valamilyen lényről, vagy hasonlóról ami gyerekeket rabol el, és elvileg az őrületbe kergeti az áldozatát.

Én nem hittem el, nem is törődtem vele. De! A rákövetkező napokban nagyon furcsa érzés fogott el, mindha lehangolt lennék, máshol járna a fejem( igazából magam sem tudom, hogy mi), semmi kedvem, alig mozdulok ki!

Ezeket elmeséltem a barátnőimnek is, ők próbálnak segíteni!

Ezeket az érzéseket inkább a nagyon mély depresszióhoz tudnám hasonlítani.

Állandóan árnyakat látok, néha olyan dolgokat látok amiket mások nem!

Egy magas embert látok, aki számomra ismeretlen nyelven beszél.

És most írnám a legdurvább dolgot! A szüleim szerint alvajáró vagyok!

Szinte majdnem minden este a közeli temető/erdő felé megyek! Első ilyen esetnél apám végig velem volt, elmondása szerint: felkeltem majd elindultam az erdő felé, miután odaértem nem mentem az erdő mélyére, hanem lefeküdtem a földre, az erdő előtt!

Amikor ilyen eset történik, szintén azt a magas embert látom.

Nem mondanám, hogy boldogtalan vagyok, vannak barátaim, párom, szüleim élnek, kb mindenem megvan! De egyszerűen nem értem!

Segítenek nekem de úgyérzem, hogy kezdem elveszíteni őket. Ez a depresszió szerű dolog, nagyon lehangol.

Szerintetek mit csináljak? Várjak míg elmúlik?

2019. márc. 18. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne várd meg, míg elmúlik. Először is tudatosítsd, hogy ez az egész csak a fejedben létezik, és csak azért létezik, mert a szervezetedben valami nincs rendben. És bármilyen hihetetlen, a beleidben, a bélflóráddal vannak bajok. Étolajakat eszel zsír helyett. Így nem nyílik a vater papilla, nem ürül az epe, nem ud részt venni az emésztésben, nem tudja kordában tartani a "rossz" baktériumokat. Talán tudod, hogy nagyon sokféle baktérium dolgozik benned, és ez mind élni akar. Vannak jó, hasznos, és vannak káros baktériumok. Új felfedezés pl, hogy a depressziósok bélflórájából teljesen hiányzik két baktériumtörzs: a Coprococcus és a Dialister, holott ezek igenis szükségesek lennének a mentális egészség fenntartásához.

Nem ragozom. Csak arra akartam rámutatni, hogy ne az ezoban keresd a bűnbakot és a magoldást, hanem magadat hozd rendbe.

2019. márc. 18. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Igazából rengeteg dologra gondoltam, pl arra is amit írtál, de nem tartom valószínűnek, hogy az egészségemmel van gond. Mivel sportolok és a táplálkozásommal minden rendben. Ezek a tünetek csak úgy hirtelen jelentkeztek.
2019. márc. 18. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Én speciel azt mondanám erre a kérdésre, hogy kamu. Mert kizárt dolognak tartom, hogy valakinek a szülője hagyná hogy elinduljon éjjel ki a házból, és még követné is.
2019. márc. 18. 20:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Mivel apám nem igazán értette, hogy mégis mi történt akkor, így gondolom arra gondolt, hogy nem szabad felébreszteni egy elvajárót!

Amúgy alig fél kilométerre lakom az erdőtől.

2019. márc. 18. 20:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Igaz, kicsit részletesebben is leírhattam volna.
2019. márc. 18. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:

"Ez a depresszió szerű dolog, nagyon lehangol."

Elhiszem, lehangoló tud lenni az állandó lehangoltság.

.

Hiába állítod, hogy egészséges vagy, mert sportolsz.

Az csak testi egészség, a mentális egészség más tészta, lehet mentálisan sérült egy testileg egészséges valaki is.

.

Szüleid szerint alvajáró vagy.

ELSŐ [kiemelés tőlem] esetben apád követett az erdő széléig sétádon. Aztán? Hagyják, hogy alva kóborolj éjszakánként? Ha egy kutya megugat, felébredsz, azt sem tudod, ki és hol vagy.

.

"vannak barátaim, párom"

"Párod" észre sem veszi, hogy éjszakánként elkóborolsz?

.

Összesaségében: KÉRDÉSED KAMU!

2019. márc. 20. 06:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Gratulálok Sherlock, ezért kapsz egy kekszet!

Sőt kettőt is!

2019. márc. 20. 08:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!