Hogyan működik a cigány átok?
Ha odaállítasz egy hétköznapi, egyszerű cigány elé, és azt mondod hogy fizetni akarsz hogy átkot tetess valakire, akkor mindjárt égre-földre esküdözni fog hogy ő egy felkent fekete pap.
Elmormol valami halandzsát előtted, aztán örül hogy mekkora hülyével találkozott.
Mit szeretnél, születési anyakönyvet?
Én csak a Brassói Fekete Templomról tudok, voltam benne, kedvelt turisztikai látványosság - Románia legnagyobb temploma. A tűzvész miatt lett ez a neve.
Marosvásárhelyen nincsenek ilyenek.
Ha így tiltod a látogatását, akkor te honnan tudod, hogy mi zajlik benne? Amúgy én már vettem részt zsidó vallási eseményen, és hamarosan részt veszek egy arabon is. Attól még, hogy keresztény vagyok, nem kell szemellenzőt hordanom. Nem elárulom a vallásomat, csupán megismerem más emberek kulturáját.
Mit szeretnél szűletési anyakönyvet?
- egyáltalán nem azt,de az nagyon furcsa amikor pl:bicikliről irsz ki egy kérdést",akkor hirtelen mindenkinek olyan van.amugy tudok erről amit leirtam,és egyáltalán nem érdekel hogy te tudsz-e,róla vagy nem.A lényeg'hogy én tudom,soha nem voltál ien helyre és az életben soha nem is fogsz,Az elején még azt irtad hogy barom vagyok,:nem létezik ien),most meg hirtelen nagy apád,azon a környéken nőtt fell.és te is jártál ott,akkor ezek szerint te hinnél a helyemben"?,de nem érdekel válaszolj erre,és kérlek ne azt válaszold hogy te épiteted a fekete templom-t.Xd
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Szétveri az összes bábut, leszarja a táblát, aztán vígan szökdécsel hogy ő nyert.
Befejeztem, nem fogok egy 26%-ossal (akinek rendre az összes válaszát 0%-ra értékelik) vitázni, akinek még az írását se tudom megfejteni.
Mármint komolyan, az előbb írtam le helyesen ugyanazt a szót, amit te aztán lemásoltál - hibásan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!