Hogyan működik a cigány átok?
Hát hogy őszinte legyek,Ezek egyáltalán nem valósak tehát kamu.Ha fógna az átok képzeld el a cigányok mennyit átkozódnak,Idáig egy szálka se maradt volna.
Viszont erdélyben vannak olyan papók,Amik ugy elátkozzák az embert hogy az a másnapót nem éri meg.
De ennek óka kell legyen pl:valaki ellópja a biciklid,de nem tudod hogy kiaz,kivánsz annak valami rósszat, és a papok ugy átkózzák el ahogy te szeretnéd.
Erdélyben sokan haltak meg igy,És honnan tudom mert egy erdélyi ismerősöm is igy halt meg,a pap állitása szerint.
Irigységből,Róssz akaratból,önzöségből,bósszuból,Utálatból nem átkoznak el senkit a papók,Szoval ingyen mennél oda.
Utolsó, alig bírtam dekódolni hogy mit akarsz mondani.
De mi ez a hülyeség?
Erdélyi vagyok, ez úgy fszság ahogy van.
Utolsó vagyok,A pap miota tud átkozodni?
Erdélyben két féle pap van,Katolikus,És fekete mágiával fóglalkozó papok)-az átok se mindegy hogy átkozodnak,szimplán vagy gyertyát tesznek sz*rba és templomba átkozódnak,De ha nem hiszitek érdeklődjetek csikszerdai cigányoktól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!