Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Cigánykártyánál arra kérdésre,...

Cigánykártyánál arra kérdésre, hogy bizonyos személynek felfedjem e az érzelmeimet a következő lapokat húztam gondolat, házasság, hamisság? Akkor ne mondjak semmit, ugye?

Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Inkább azt jelenti hogy gondold át jobban mit is akarsz tőle, mennyire komolyak a szándékaid és aszerint dönts, ne játssz a másik érzéseivel. A kártya szerint igazából még te sem vagy biztos abban mit is érzel igazán. Vonzódsz hozzá, vágysz rá, de ez önmagában kevés egy boldog kapcsolathoz, mert hiába gondolod most, de őszinte szerelmet nem érzel. Ez a kombináció arra ösztönöz mélyedj magadba és gondold át az érzéseid tiszta fejjel.
2019. febr. 15. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan cigánykártyával akarod eldönteni? Hááát, te tudod...
2019. febr. 15. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne fedd fel, mert neki van más, vagy más érdekli. Ha történne is vmi csak kihasználna, szórakozna veled.
2019. febr. 15. 18:27
 4/10 A kérdező kommentje:
arra a kérdésre, hogy küldjem el e neki ma a levelet az jött ki, hogy szerelem. így se?
2019. febr. 15. 18:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Tudsz róla valamit? Nincs neki kapcsolata?

Egyébként ne. Ha akarna valamit, lépne.

2019. febr. 15. 18:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Mennyire értesz a kártyához? Vagy csak neten néztél kirakásokat és pakolgatod egymás után a lapokat? Mert ha így van akkor semmi értelme az egésznek, kb mintha pókereznél csak nem francia hanem cigánykártyával.
2019. febr. 15. 18:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Nincs senkije. Együtt voltunk, nagy szerelem volt, de elrontottam, szakítottam vele és megharagudott.
2019. febr. 15. 18:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Tarot az megy, a cigánykártyával most ismerkedem azért, mert amit eddig kitettem az igaz volt. Viszont nehéz még értelmezni. Van ami nagyon jól megy (egy-egy biztos kirakást tettem és az is volt), de ez pont a hamisság miatt nehéz volt.

Jelölőkártyám a szívkirálynő volt, a kérdés pedig a levél. erre húztam 3 kártyát.

A módszerem, hogy miután megkevertem, bal kézzel három felé osztom, majd a középsőt az utolsóra, az utolsót az elsőre teszem és így húzok.

2019. febr. 15. 18:45
 9/10 A kérdező kommentje:
A leveling amit megfogalmaztam nem egyszerű szerelmes levél, hanem elmondom, hogy mindennél jobban szerettem, de elfogadom, hogy vége.
2019. febr. 15. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:
A sok hókuszpókusz után kezdj el inkább a nehezebb utat járva, de a sikert nyújtó könyvek olvasásába, és a leírtak alkalmazásába. Pszichológia, emberismeret.
2020. okt. 1. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!