Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Eszedbejutott már, hogy az...

Eszedbejutott már, hogy az állatok bizonyos helyzetben vajon mire gondolnak?

Figyelt kérdés
Reggel kimentem a hintaágyba kv+ cigi kombóra, aholis aludt a macska. Leültem mellé, az ágy behintázott. A macska felnéz és valami olyan volt a pofájára írva hogy: bammeg hagyjá már nyugton. Kicsit forgolódott, majd aludt tovább.

2013. júl. 26. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sokszor. Néha olyan pofát vágnak, szeretném megfejteni.

Éppen tegnap 0-áztak le, mert nem szabad felruházni az állatokat emberi tulajdonságokkal, mert nem azok. Lesz@rom,

mégis érdekelne, mi jár a buksi fejükben.

Enyémek is imádnak a hintaágyban aludni. Sokszor nekem már nem is jut hely. :)

2013. júl. 26. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:

"valami olyan volt a pofájára írva hogy: bammeg hagyjá már nyugton."

Aranyos lehetett. :))

Azonban akárki akármit mond, ez csupán az antropomorf szemlélet valóságtorzító hatása.

A kutyák sem mosolyognak soha. Akárhányszor is hiszed azt...

2013. júl. 26. 10:31
 3/7 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
De,a kutyák mosolyognak, van mimikájuk...és nem kitaláltam, hanem kísérletekkel igazolták. Az már más dolog, hogy a kutya mosoly nem ugyan az, mint az emberi...
2013. júl. 26. 10:38
 4/7 A kérdező kommentje:

vannak "arckifejezéseik" vagyi érzelemmegnyilvánulásaik. Ha vidám, ha fáradt, ha ideges az a pofájukról is átjön szerintem. A maguk módján.

Am ahogy leültem, lassan kb kimérten nézett fel, félig nyitott szemmel, kissé lehajtott füllel, mozgatta a száját mintha rágna egyet kettőt, látványosan hátatfordított, közbe sasolt ezzel az elkeseredett gonosz fejjel (nem álmos, az kicsit másabb) majd alud tovább.

2013. júl. 26. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Akár azt is jelenthette hogy ha nem lennél ilyen nagy széttépnélek. Am sima házi cirmos. Nyugodt hízelgős fajta.
2013. júl. 26. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én drága, Pandúr nevű németjuhász kutyámnak egyszer Tescos tápot adtam. Megállt a tál fölött, aztán úgy nézett rám, mint aki az anyámat szidja. Halál komoly! Semmi másra nem tudtam a tekintetéből gondolni, pedig tudtam, hogy képtelenség.
2013. júl. 29. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is elfilózok ezen néha.
2013. aug. 2. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!