Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vajon én csináltam?

Vajon én csináltam?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban, láttam és hallottam pár rémisztő dolgota saját füleimmel, volt, hogy egy fekete alak nézte ahogy alszom, vagy valaki beszélt hozzám. Nagyon féltem, de mégis érdekelt a dolog, így utánanéztem a mágiának és hasonló dolgoknak. Pl elolvastam a leírtakat, követtem az utasításokat és láthattam az aurámat. Idézésről és átkozásról is olvastam sokat. A leírtak alapján elvégeztem az idézést, de eredménytelennek tűnt. Gyerekkoromban nagyon sokszor bántottak az iskolában és megaláztak. Egyszer az egyik osztálytársam nagyon megalázott az osztálytársaim elött és csak férrevonultam, becsuktam a szememet és valami ilyesmit mondogattam, ha itt vagy akkor bosszuld meg amit tett, okozz neki olyan fájdalmat, mint amilyet ő okoz nekem, bántsad, törde el a csontjait, szenvedjen, miután feladatodat elvégezted, tarts vele, engem felejts el. Ekkor olyan gyűlöletet éreztem amilyet talán azóta még soha. Ez egy pénteki napon volt és hétfőn már nem jött iskolába, mert elmondása szerint futott és valamiért nem tudott megállni, belelépett egy gödörbe és eltört a lába.

Ez, hogy lehetséges?

Az erős vizualizációs képességgel és gyűlölette lehet ilyet tenni? Csak véletlen volt?

Ekkor olyan 13 lehettem (most vagyok 23)

#mágia #Átok #Gondolatforma
2019. jan. 30. 23:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%

Miért kell élből elutasítani, lebolondozni azt az embert, aki hisz abban, amiben más nem, más véleményen, van, mint a többiek?

Kit érdekel a tudomány ebből a szempontból?? Rengeteg dolog van, amit a tudomány nem tud megmagyarázni, definiálni, mégis valós, létező dolog. Az, hogy valakinek szűk a látóköre, ne adjon már okot arra, hogy másokat lebolondozzon, mert semmi joga hozzá.

2019. jan. 31. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!