Inkscape segítség kellene SOS, mit csináltam vajon rosszul?
#2:
Nekem is voltak tippjeim, de úgy istenigazából nem tudtam őket megfeleltetni a leírtaknak, szerintem ez se nagyon magyaráz meg semmit. A leghasznosabb maga a fájl volna, de az sem ártana, ha Kérdező lépésről lépésre elmesélné, mit művel exportáláskor.
Bocsi, hogy csak most, de nem is számítottam rá, hogy ilyen rövid idő alatt ennyien próbálnak majd segíteni. :) Erről a linkről letölthető a fájl:
Nagyon megköszönök minden segítséget előre is!
Nálam első próbálkozásra kifogástalanul sikerült (az átlátszó háttér és a Calibri betűkészlet nálam való telepítetlensége nem hiba), bemutató privátban.
Itt egy másik kép, erről pedig lemaradt a bitkép:
Ha a próbálkozásaim által sugalmazott tanulságnak hinni lehet: Ne a Fájl → Mentés másként... (Shift+Ctrl+S) funkció PNG-mentését használd, hanem a Fájl → Export PNG Image... (Shift+Ctrl+E) pontot. Ha ez nem segít, keresünk tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!