Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Vajon én csináltam?

Vajon én csináltam?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban, láttam és hallottam pár rémisztő dolgota saját füleimmel, volt, hogy egy fekete alak nézte ahogy alszom, vagy valaki beszélt hozzám. Nagyon féltem, de mégis érdekelt a dolog, így utánanéztem a mágiának és hasonló dolgoknak. Pl elolvastam a leírtakat, követtem az utasításokat és láthattam az aurámat. Idézésről és átkozásról is olvastam sokat. A leírtak alapján elvégeztem az idézést, de eredménytelennek tűnt. Gyerekkoromban nagyon sokszor bántottak az iskolában és megaláztak. Egyszer az egyik osztálytársam nagyon megalázott az osztálytársaim elött és csak férrevonultam, becsuktam a szememet és valami ilyesmit mondogattam, ha itt vagy akkor bosszuld meg amit tett, okozz neki olyan fájdalmat, mint amilyet ő okoz nekem, bántsad, törde el a csontjait, szenvedjen, miután feladatodat elvégezted, tarts vele, engem felejts el. Ekkor olyan gyűlöletet éreztem amilyet talán azóta még soha. Ez egy pénteki napon volt és hétfőn már nem jött iskolába, mert elmondása szerint futott és valamiért nem tudott megállni, belelépett egy gödörbe és eltört a lába.

Ez, hogy lehetséges?

Az erős vizualizációs képességgel és gyűlölette lehet ilyet tenni? Csak véletlen volt?

Ekkor olyan 13 lehettem (most vagyok 23)

#mágia #Átok #Gondolatforma
2019. jan. 30. 23:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%

Lehetett véletlen is, de igen okozhattad te is. Az en párom is átkozott meg már pár embert. Egytől egyik mind bejött neki. Eleinte kételkedtem, de a legutolsó nagyon emlékezetes volt. Egy kollégája fenyegette meg veréssel. ( Tipikus kötekedő ember. )

A párom egyszer munkából hazajövet belépve az ajtón ennyit mondott.:

Úgy vedd el a világát, hogy érezzen halljon, de soha ne lássa a fenyt.

A srác rá 1 hónapra, valami tumor miatt megvakult. Na ekkor kezdtem el igazán megijedni...

2019. jan. 30. 23:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2019. jan. 30. 23:54
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

A kérdésre a valós válasz: Nem, nem te csináltad! Ne légy bolond!

Első! Megátkozna engem is a párod légyszíves? Olyan jó az életem, nagy szükségem lenne rá.

Bolondok! :)

2019. jan. 31. 07:26
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
huh.. a fekete mágia létezik.. na de nem szabad elfelejteni, a karma is. Hatalmas, és beláthatatlan kárt okoz magának ezzel. A karma: cselekedeteink/ szavaink/ szándékaink összessége ok-okozati láncolatban. Jó tettnek jó az okozata, rossznak rossz. Karmabandha - a karmikus láncolat, kötelék. És nem, nem kell ehhez következő életre várni- mert ha nincs tudati folytonosság, az viszont nincs. A hibás láncszemet kell életünk során valahogy jóvá tenni.
2019. jan. 31. 08:34
 5/11 anonim ***** válasza:
52%

#3 Mi a fenét keresel ebben a témakörben, ha nem hiszel az ilyesmiben. Hogy van bátorságod le bolondozni minket, holott inkább te vagy a nem normális, mert átkot vagy roaszat kívánsz magadnak? Szerintem keress olyan kategóriát itt a gyakorin ami neked való. Pl a magány, egyedüllét. Megérzesem szerint az lenne neked való.

Elaő voltam.

2019. jan. 31. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:
38%

Kedves Első! Válaszoltam egy kérdésre veled ellentétben őszintén, értelmesen.

Ha csak olyanok válaszolhatnak a kérdező kérdésére akik hisznek az ilyesmiben az vajon mennyire adna valós képet? Vajon mennyire lenne valós válasz? Vajon mi értelme lenne feltenni a kérdést, holott egyértelmű a válaszotok? Gondolkodj rajta, kérlek!

Jogom van válaszolni! Ki vagy te, hogy megtiltod nekem?

Mindenféle bántás nélkül a tudomány mai állása szerint jelentem ki, hogy bolond vagy. Ez csak egy tény, ezért nem kell haragudnod.

Nem létezik átkozás, viszont pszichiátria igen.

2019. jan. 31. 08:59
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
6-os és a 4-hez mit szólsz? mert azt, hogy minden(!) minden tettünknek következménye van, azt a tudomány sem tagadja. És a szavaink is ilyen értelemben cselekedetünk, tettünk, nem csak a fizikai tett az. Ha elengedem az üvegpoharat a kövezet felett- következménye lesz. Persze ez egy nagyon bonyolult sokváltozós függvény, nem lehet kiszámítani, de hogy van azt kár tagadni.
2019. jan. 31. 09:05
 8/11 anonim ***** válasza:
24%

Kedves Hetes! Ezzel teljesen azonosulni tudok és tökéletesen egyetértek. Minden tettünknek és cselekedeteinknek következménye van. Egyszerűbben megfogalmazva: telik az idő. :)

Ha elejtek valamit, elfog törni.

Ha bolondnak nevezek valakit, megfog sértődni.

Aztán az adott emberen múlik, hogy mennyire sértődik meg, esetleg bosszút forral vagy elengedi a füle mellett. De ez nem spirituális dolog. Csak egy döntés. Minden döntésnek súlya van. Szép napot!

2019. jan. 31. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:
75%

8 OK. De ne vegyük el a dolognak az élét - nem "csak telik az idő". Ha egy szellemi úton járunk -nem cak kis aranyos állatkaként múlatjuk napjainkat, akkor ha vétünk a szavainkkal/tetteinkkel, jóvá kell tennünk.

Felnőttnek felelősségteljesen kell beszélni/cselekedni- mert noha igaz hogy az adott másik emberen is sok múlik mi lesz, de: a lényeg hogy, az ÉN szavam, az ÉN tettem az én karmikus kötelékem, bilincsem- ami egy szellemi úton feladat, hogy ne rám szorulva megbetegítsen/megöljön, hanem hogy értelmes felnőtt, felelősségteljes életet tudjak élni- eljussak a József Attila által mondott állapotba:

Az én vezérem bensőmből vezérel!

Emberek, nem vadak -

elmék vagyunk! Szivünk, mig vágyat érlel,

nem kartoték-adat.

[link]

"De ez nem spirituális dolog"

( a latin eredetű szó jelentése: spirituális=szellemi)

-dehogynem! a szavaink a legszellemibb,a legsajátosabb emberi lényegünk

Szólények vagyunk. A szóval teremteni és pusztítani lehet.

Jakab levele nagyon megszívlelendő, annak is, aki nem vallásos.

[link]

"Ha valaki nyelvével nem vétkezik, az tökéletes férfi, az képes egész testét is megfékezni. Ha ugyanis a lovak szájába zablát teszünk, hogy engedelmeskedjenek, akkor egész testüket irányíthatjuk. Lám, a hajókat is, bármilyen nagyok, bármilyen erős szelek hajtják is őket, a kis kormány oda irányítja, ahova a kormányos akarja. Ugyanígy parányi testrész a nyelv is, mégis nagy dolgokat vallhat magáénak. Nézd, milyen kicsi a tűz, és milyen nagy erdőt felgyújt! A nyelv is tűz, a gonoszság világa.

A nyelv az a tagunk, amely egész testünket beszennyezi, lángba borítja változékony életünket, maga meg a pokoltól fogott tüzet.

Mert az összes vadak, madarak, csúszómászók és tengeri állatok természetét meg lehet szelídíteni, s meg is szelídíti az emberi természet, de a nyelvet senki emberfia nem képes megszelídíteni: az nyugtalan gonosz, tele van halálos méreggel. Vele áldjuk az Urat és az Atyát, és vele átkozzuk az embereket, akik az Isten hasonlóságára vannak teremtve. Ugyanabból a szájból áldás és átok jön. Testvéreim, ennek nem volna szabad így lennie! "

2019. jan. 31. 09:47
 10/11 anonim ***** válasza:
"Gyerekkoromban, láttam és hallottam pár rémisztő dolgota saját füleimmel ...." :-))))))))))
2019. jan. 31. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!