Hogy lehet a Sátánnal szerződést kötni? És mit csinál a lelkemmel, ha eladom neki?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 08:49
51/64 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam meg nem azt akartam mondani hogy Istennek NEM hibázhat. Hanem hogy ő sose hibázik. A betegségeket nem ő teremtette mert bizonyos téveszmék azt állítják hogy "mindent" ő. Ne essék félre értés nem vagyok olyan aki nem fogad be más elveket én se teljesen a Biblia szerint élek, és igen valamiket elismerek 100%-ban a tudományban.
53/64 anonim válasza:
ha szerződést kötsz a sátánnal, akkor az fog állni a szerződésben, hogy az országod kap egy 4es metrót, kombinókat, felesleges bürokráciát, gyűlöletet, közönyt; és legfőképpen téged mindenki utálni fog. viszont gazdag leszel, nagy hatalmad lesz, és mindenki látszólag imádni fog.
az ilyen embert hívják politikusnak.
54/64 anonim válasza:
Szerintem ne a Sátánnal kössél szerződést, hanem az Istennel! Tényleg ez igaz, hogy ott fogsz rohadni a pokolban pár millióért... Nézd meg a www.hit.hu -t, és meglátpd, hogy a kereszténységnek nem csak templomos vallási oldala van. És ha megtérsz az Úrhoz, akkor kérhetsz tőle dolgokat, és hidd el, megadja. Annyi bizonyság van erre.. nekem is sokszor megadta a kérésemet. És ha majd a Mennybe kerülök, akkor majd sírhatnak azok, akik majd meglátják a sátánt itt a földön. Ugyanis lesz majd az elragadtatás. Ajánlom, hogy nézd meg az Otthagyottak c. film 1-2 részét. Nagyon ilyesztő, de tényleg ez lesz a földön. De ha majd tényleg ittmaradnak a földön emberek, köztük néhányan ti is gondolom, akkor emlékezzetek erre a hozzászólásra! De ez megváltozhat, ha megtértek Istenhez! VELE KÖSS TE IS SZÖVETSÉGET? NE PEDIG A SÁTÁNNAK MERT MEGBÁNOD A VÉGÉN...
55/64 anonim válasza:
utcsó mondat: * ne vele köss szövetséget, mert úgyis megbánod...
56/64 Azazazizétudod válasza:
Kajra ekkora F*szságot még életemben nemhallotam X"D
57/64 anonim válasza:
először is egy kis fém ládikába helyezz el nyúl fogat és csontot! Utána helyezd bele a fényképedet és valamit magadról(pl hajszál) utána keress egy olyan útkereszteződést amibe el tudod ásni ezt a ládikát (egyszerűbb a mezőgazdasági út mivel nem hiszem h az aszfaltot felbontod:) ) ezt mond éjfélkor tedd és akkor meg fog jelenni! ekkor megmondod neki hogy mit szeretnél és hogy a lelkedet ajánlod cserébe! ekkor megmondja hogy mennyi ideig élhetsz még majd valahogy megpecsételi a szerződést (pl megcsókol) majd miután letelik ez az idő akor jönnek el érted a sátán kutyái! és akkor nincs menekvés! Sok sikert!
58/64 anonim válasza:
ezt az utolsót poénból megcsinálom. :D:D És egy zacskó chipset fogok kérni :D
59/64 anonim válasza:
szerintem meg a mezőgazdasági hivatallal kössél szerződést és akkor lesz földed a földed meg arrsa cseréled amire akarod. le is sz.rom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!