Ha nagyon erősen gondolok arra, hogy jönni fog a villamos, akkor előbb fog jönni a villamos?
Mivel minden 5 percben jon villamos, igy igen, ha eleg kitartoan gondolsz ra, fel fog bukkani :)
Valamint ha latod hogy sok ember all a villamosmegalloba akkor erosen gondolsz ra, fog jonni :)
Előbb... vagy utóbb.
Semmit sem éreznek, max egy is húzást.
"Ez nem így van. Rá kell gyújtani a megállóban, akkor jön!"
Na igen ezt én minden reggel megtapasztaltam minden jármútipussal, de inkább leszoktam a buszozásról.
Szerintem a járművek a kanyar mögött állnak és arra várnak, hogy rágyújtsál.
Nálunk általában 2 jármű is megbújik.
Mert mikor a lámpához érek, akkor jön pont egy busz. Persze ilyenkor esély nincs rá, hogy zöldet kapjak, mert a busz folyamatos zöldet kap ilyenkor. Tehát max integethetek neki. Majd mikor elment a busz és 1 perc múlva átérek a zebrán. gondolván van 10 percem a következő buszig, rágyújtok. Na ekkor érkezik a következő busz a kanyarból.
Ezt egy darabig eljátszottam, de meguntam. Inkább lesétálom azt a pár megállót és addig nyugodtan elszivom a cigimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!