Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet megtanulni varázsolni?

Hogy lehet megtanulni varázsolni?

Figyelt kérdés
Érdekesen hangozhat a kérdés, de olvastam egy blogon hogy kissebb-nagyobb igazi varázslatot meg lehet tanulni. Valaki nem ismer ilyen oldalt ami ezeket írja le: hogy milyen gyakorlatokat kell végezni hogy tudj varázsolni...stb. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2018. nov. 7. 17:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Na kérdező, ilyesmit tudok, hallottam és láttam is. Ez nem hit kérdése. De ez nem mágia és varázslat.
2018. nov. 7. 21:41
 22/31 A kérdező kommentje:
Csak ugye az elég különös amikor a falon 3 méterrel a föld felett egy szögre akasztva találnak meg.
2018. nov. 7. 21:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Egyik haverja kinyírta.
2018. nov. 7. 21:44
 24/31 anonim ***** válasza:

22, ennek már kicsit túlzás vagy kamu szaga van

3 méter magasan... Mekkora volt ott a beltér?? Meg hogy volt az a szög, hogy meg tart egy embert??

Ha picit ferdén üt rá az ember már hajlik. Még a 100as szög is hajlik, pedig az nem sok házba csüng a falon

2018. nov. 7. 21:49
 25/31 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ez egy régi pajta volt és nem valami új rossz minőségű szög volt beleütve hanem régi kovácsolt szög (ami elég vastag és erős) amire annó a nehéz dolgokat akasztották
2018. nov. 7. 21:55
 26/31 anonim ***** válasza:
52%

Parancsolj.

A sikertelenek másoknál akarnak többnek látszani és ezt érezni valamint éreztetni is szeretik.

A sikeres emberek önmaguknál akarnak többek lenni és ezért tesznek.

A sikertelen emberek a körülményekkel elégedetlenek

A sikeresek önmagukkal.

A sikertelen emberek lemásolják mások céljait és álmait.

A sikeresek maguk alkotják meg őket.

A sikertelen emberek egymástól kérnek tanácsot a céljaikkal kapcsolatban.

A sikeresek szintén.

A sikeres emberek megválogatják minek szentelnek figyelmet, a sikertelenek mindenre figyelnek amivel találkoznak.

A sikeres emberek koncentrálnak a céljaikra és nem veszítik szem elől őket.

A sikertelen emberek könnyedén elkalandoznak.

A sikertelen embereket a vélemény valamiről jobban érdekli mint annak a valaminek az értelme.

A sikeres embereket a dolgok értelme foglalkoztatja nem a dolgokról alkotott vélemények.

A sikertelen emberek a félelemben és a lehetetlenségekben hisznek.

A sikeres emberek a lehetőségekben és a kitartásban.

Merj álmodni.

Sokakat jobban foglalkoztatja, hogy mi volt, mint az, hogy mi lehet. Ez azért rossz szokás mert az agy, a szellem, teljesen más elven működik. Ami számodra valóság, vagyis amit elképzelsz, annak hatása alatt is vagy. Az akarat pedig egyfajta húzóerő, növeli a hatását annak amit elképzelsz. Ha nem akarsz valamit akkor a tetteid pont ahhoz a valamihez fognak vezetni. Ha az a valami amit nem akarsz befészkeli magát és körülötte forognak a gondolataid, akkor azért teszel. Lényegében mindig azért teszel amit elképzelsz. A nem szó itt nem működik. A társadalomban, a kommunikációban, döntéseink kifejezésében igen de az agyban, a szellemben, nem.

Figyelj arra amit akarsz és tényleg akard. Innen már minden a te felelősséged.

2018. nov. 8. 00:00
 27/31 anonim ***** válasza:
szia. engem is érdekel a téma, viszont még csak a kutatás, elmélkedés részénél tartok az egész mágia dolognak. vannak szerezett/felébresztett képességeim, de velem született adottságok nem, vagy ha vannak is, még nem fedeztem fel őket. bár kurzust nem tudok ajánlani, sem guru nem vagyok, de ha szeretnél, privátban beszélgethetünk, hátha tudunk egymásnak segíteni.
2018. nov. 8. 08:08
 28/31 anonim ***** válasza:
Hali! Nem tudom mennyire komoly a kérdés, de az ateisztikus sátánisták tényleg szoktak 'greater' és 'lesser' varázslatokat alkalmazni. Erről tudok mesélni, ha érdekel, de ehhez hozzá tartozik, hogy itt nem tényleges természetfeletti mágiáról van szó, hanem olyan rituálékról, amik pszichológiai alapon hatnak, kicsit mint a homeopátia. (Teljes részletességben olvashatsz erről Anton LaVey vagy Peter Gilmore könyveiben. Sajnos nem hiszem, hogy van magyar fordításuk.)
2018. nov. 8. 08:46
 29/31 anonim ***** válasza:
Tanulj quantumfizikát, ott megtanulhatid.
2018. nov. 10. 15:36
 30/31 anonim válasza:

Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától.

Arthur C. Clarke

2018. nov. 10. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!