Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy lehet megtanulni varázsolni?

Hogy lehet megtanulni varázsolni?

Figyelt kérdés
Érdekesen hangozhat a kérdés, de olvastam egy blogon hogy kissebb-nagyobb igazi varázslatot meg lehet tanulni. Valaki nem ismer ilyen oldalt ami ezeket írja le: hogy milyen gyakorlatokat kell végezni hogy tudj varázsolni...stb. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm.

2018. nov. 7. 17:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A hatalom az egy relatív kifejezés. A màgiàval én megkönnyítené M dolgokat segítenék màsoknak vele. Jó célokra szeretném felhasznàni a mágiát. Hogy miért pont én? Azt mert én tudom mit jelent az ha valaki rosszra használja fel ezt az erőt sajnos az egyik ismerősöm így halt meg, olyan dolgokkal kísérletezett amikkel nem szabadott volna. Én màr tudom hogy mik a szabályok aki ilyet tanul vagy űz.
2018. nov. 7. 20:14
 12/31 anonim ***** válasza:
72%

Akkor eszerint már van elotanulmanyod.

Hány éves vagy?

Ha idosebb, van tök jó 3 éves OKJ is a Roxfordban.

2018. nov. 7. 20:21
 13/31 A kérdező kommentje:
...
2018. nov. 7. 21:02
 14/31 anonim ***** válasza:

Hogy halt meg?

Ne haragudj, hogy durvát kérdezek, de nem lehet, hogy agybeteg volt és azért kezdett önpusztító dolgokba?

Tudom a barátod meg minden és lehet finomabb, de a kérdés komoly.

2018. nov. 7. 21:06
 15/31 anonim ***** válasza:

Én is jó dolgokra használnám, ha bármiféle hatalmam is lenne (nem feltétlen varázslat)

De sajnos ilyenbe nem igazán hiszek. Azt tudom, hogy vannak bizonyos természet feletti dolgok. De ez a varázslat dolog... Ilyen nincs. Ha lenne nem itt tartanánk, nem az lenne, hogy bűvészek szórakoztatnák a népet. Hanem ténylegesen segítenének az embereken, vagy valami. De ilyet nem tudok. Még talán az agykontroll áll hozzá a legközelebb, de azzal vége.

2018. nov. 7. 21:08
 16/31 anonim ***** válasza:

Szia

Itt a link:

Remélem tudsz angolul, néhány dolog angolul van leírva.

2018. nov. 7. 21:09
 17/31 A kérdező kommentje:
Úgy halt meg hogy démont vagy szellemet szeretett volna megidézni és sikerülhetett is neki mert a falra felkenve találták meg körülötte meg papírok és egy szellenidéző tábla volt. Elég hátborzongatóan hangzott. De ezt mesélték akik megtalálták.
2018. nov. 7. 21:18
 18/31 A kérdező kommentje:
Tudok angolul de nem jött meg a link.
2018. nov. 7. 21:19
 19/31 anonim ***** válasza:

Akkor megölte magát, mert beteg volt.

Vagy megölték és öngyilkosságnak állították be.

2018. nov. 7. 21:23
 20/31 A kérdező kommentje:
Az öngyilkosságot azt kizárom. A családja is azt mondta hogy öngyilkos biztos nem lett.
2018. nov. 7. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!